Wysłany: Sob Paź 08, 2011 6:52 pm Nauka jezyka polskiego
witam zna ktos jakies ksiazki do nauki jezyka polskiego.Szukalem na internecie ale znalazlem tylko z jezyka angielskiego na polski a najlepiej by bylo bezposrednio czyli nauka jezyka polskiego w wersji holenderskiej.Zaznacze tu ze nie chodzi mi o zadne rozmowki tylko konkretne podreczniki zaczynajac od poziomu podstawowego.Jesli sie ktos spotkal sie z tym prosze o info
Ostatnio zmieniony przez taner84 Sob Paź 08, 2011 6:53 pm, w całości zmieniany 2 razy
dzieki Gochna za pomoc to nie jest to dokladnie to czego szukam ale kazda pomoc sie przyda,dziewczyna chce sie nauczyc podstaw naszego jezyka i rozpatrujemy jak sie za to zabrac w najlepszy sposob
nie wiem skąd jesteś ale np w Bredzie jest Pani Hania która prowadzi naukę polskiego dla Holendrów. Uczy tez Polaków holenderskiego- sam u niej zaczynałem i byłem zadowolony. Być może w Twojej okolicy są podobne kursy
mieszkam w Drenthe ale z nauczycielka nie ma problemu w szkola mojej dziewczyny nauczycielka angielskiego pochodzi z polski i zgodzila sie uczyc polskiego prywatnie tylko jak bedziemy w Polsce za tydzien to zeby sprobowac samemu kupic jakies dobre podreczniki ...