Problem z bankiem fortis |
Autor |
Wiadomość |
Noleslav
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 12:55 pm Problem z bankiem fortis
|
|
|
Witam.
W styczniu zablokowałem sobie kartę i od tej pory mam wielki problem z Fortisem.
Na początku mieli mi odblokować później powiedzieli, że prześlą mi na adres w Holandii nową kartę. Czekałem miesiąc nie doszła. Dzwonie chyba już z 30 raz a Pani mi mówi - "tak mamy dla Pana nową kartę ale nie wiemy gdzie wysłać" miałem dość jak to nie wiedzą... Ok starałem opanować złość i mówię Pani żeby przesłali do Polski bo tutaj cały czas jestem. Minął kolejny miesiąc i do Polski też nic nie przyszły. Rozmowy telefoniczne nic nie dają traktują mnie jak powietrze, a co najlepsze zaczynają się rozłączać jak do nich dzwonie mówią że coś sprawdzą żeby poczekać chwilkę po czym odkładają słuchawkę.
Brak mi słów i cierpliwości do nich.
Może wy macie na nich jakiś sposób?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 3:53 pm
|
|
|
Noleslav,
Cytat: | powiedzieli, że prześlą mi na adres w Holandii nową kartę |
a wiesz na 100%ze karta nie doszla ? moze doszla po twoim wyjezdzie ....
Cytat: | Minął kolejny miesiąc i do Polski też nic nie przyszły |
i watpie w to ze przysla Ci karte do Polski
zdaje sie ze mozna otrzymac ja tylko na holenderski adres
ps. gdzies tu na forum czytalam w jednym z twoich postow ,ze nie mogles sie dogadac nawet po angielsku w sprawie odblokowania karty, wiec...?czy juz sobie radzisz? |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Mar 29, 2010 3:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Noleslav
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 9:19 am
|
|
|
Witam.
No nie mogłem się dogadać co do jednej sprawy ale pomógł mi w tym znajomy który zna bardzo dobrze angielski.
Moja firma twierdzi że nic nie doszło na adres holenderski i to oni rozmawiali z bankiem i powiedzieli o że karta zostanie wysłana do polski.
Zaczynam powoli mieć podejrzenia że może ktoś chce mnie ...zrobić.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 4:26 pm
|
|
|
A karty i tak nie trzeba ponownie aktywowac w banku? |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Śro Mar 31, 2010 4:29 pm
|
|
|
Z tego co wiem to trzebaalbo wyplacic kase z bankomatu albo zaplacic karta w sklepie. I tu sie pojawia oczywiscie pytanie, czy masz karte, ktora mozna uzywac za granica NL. |
|
|
|
|
Noleslav
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 10:43 am
|
|
|
W sumie racja trzeba ją aktywować. To ja już nie wiem dlaczego ten bank tak miesza dobrze wiedzą, że jestem w Polsce.
Nie wiem co mam zrobić żeby się z nimi dogadać chyba nie pozostaje nic innego jak pojechać specjalnie do banku ale co tam mają to gdzieś że mam do nich 1500km.
Porażka nie polecam takiej przygody nikomu. |
|
|
|
|
|