WenFdetacheringen.nl |
Autor |
Wiadomość |
jasiunl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 3:38 pm WenFdetacheringen.nl
|
|
|
Szukam informacji opinie o firmie W&F detacheringen
Kerver 11-a (Bedrijvenpark Haagdoorn)
5521 DD Eersel |
_________________ ..:: J@N ::.. |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Kwi 27, 2010 3:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
księżniczka123
Poczatkujacy powrót
|
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 10:57 pm polecam :)
|
|
|
polecam prace w tej agencji.
Pieniądze na czas, mieszkanie tanie, praca czasami łatwa a czasami nudna aż
To zależy w której firmie dostałeś propozycje pracy?
mi sie podobało
Pozdrawiam |
_________________ księżniczka |
|
|
|
|
opgezwolle
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 10:01 am
|
|
|
Ogolnie mozna polecic ta firme w porownaniu do innych sianko było na czas przewaznie, zarobisz jak wszedzie tyrasz po 12 g. 1000 euro, ale zeby nie cukrowac to tego szefa hana bym za...ał z checia (jego dupa kasia spoko choc troche pokamlocona i 5 razy trzeba jej wszystko przypominac) ja gdy oswiadczyłem ze rezygnuje z pracy miałem 1 godzine na spakowanie sie i wyprowadzke (a robiłem na nich 1 rok) ten cały han nie dostał wpi...ol tylko dlatego ze nie wypłacił mi jeszcze tygodniowki i wakacyjnego , miałem czekac ale oczywiscie nie chcieli wypłacic sianka dopiero po nastraszeniu i osobistej wizycie przelali z łachą hajs a najbardziej wkur...ły cotygodniowe naloty i sprawdzanie czy umyłes szklanke i ta fałszywa czeszka hjwd ah ale ogólnie polecam hehe |
|
|
|
|
boniek
Poczatkujacy boniek
|
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 7:27 am
|
|
|
Wow, ciekawe co ty zrobiłeś że tak cię potraktowali. Ja pracuje u nich po raz drugi , przed kryzysem i od dwóch miesięcy na nowo. Jeśli chodzi o mnie to mogę powiedzieć tylko pozytywne rzeczy na temat tego biura. Nigdy mnie nic złego u nich nie spotkało, kasa na czas i oczywiście zawsze co do centa. A praca – wszędzie musisz się narobić żeby zarobić. Hana też dobrze znam, fajny koleś a przede wszystkim zawsze pomocny. ja tam polecam... |
|
|
|
|
|