NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
formula 1 -Kubica
Autor Wiadomość
Angelaaaa 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 12:19 pm   formula 1 -Kubica

Sledzicie tak jak ja, losy Polaka w wyscigach Formuly 1 ? Dzis wyscig GP Turcja Stambule jestem ciekawa jak mu pojdzie. Teraz Kubica ma zamontowany dwustopiowy dyfuzor wiec miejmy nadzieje, ze to mu pomoze i Polak bedzie w czolówce :038:
trzymajmy kciuki :039:

dannythedog 
Gaduła

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 2:02 pm   

Ja nie sledze, chociazby dlatego ze nie lubie narodowych zrywow kibicowania - typu malyszomania czy kubicomania.

darkis 
Super gaduła

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 2:18 pm   

Wiecie tak mnie zastanawia jedna rzecz otoz jak czytam w necie na temat Kubicy , to mozna wywnioskowac iz informacji jakimi nas karmia ze Kubica jest najlepszy na swiecie, tylko jakos to ten paskudne BMW winne wszytskiemu, a prawda jast okrutna...Kubica jet na chwile obecna na szarymmmmmmmmmmmmm koncu klasyfikacji....

Ale to samo z Goratem w NBA...czasami uda mu sie zagrac kilka minut w meczu i od razu na polskich stronach internetowych info ze kazdy go chwalil, ze byl prawie liderem..
To samo z tenisistkami siostrami Domachowskimi...

Moim zdaniem w Polsce nie ma zadnych dokladnie zadnych sukcesow sportowych i jesli cokolowiek gdzies jakis polak wygra lub sie pokazem,to ci pseudo redaktorzyni zaczynaja wciskac bajki o wielkim talencie...
To wola o pomste do nieba w kraju gdzie mieszka 40 000 000 ludzi nie ma nikogo , doslownie nikogo kim mozna sie pochwalic...

Spytajcie sie holendrow ,jakiego polskiego sportowca znaja!!!!
Gwarantuje ze powiedza ze Dudek...nikogo wiecej...

dannythedog napisał/a:
Ja nie sledze, chociazby dlatego ze nie lubie narodowych zrywow kibicowania - typu malyszomania czy kubicomania.

Nic dodac nic ujac... :074: :074: :074: :074: :074: :074: :074: :074:

m4rcin 
MODERATOR

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 2:20 pm   

Ojj.. Kubice tez znaja... Po kazdym wyscigu jak jestem w pracy to mowia mi, ze "Kubika" ;) byl n-ty

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem

"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym?
Bill Machrone, 1991-09-24

nuska.nl 
Gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 2:26 pm   

Darkis a odkąd holendrzy są wykładnią wiedzy światowej ? Cytuję: "Spytajcie sie holendrow ,jakiego polskiego sportowca znaja!!!! " Co po niektórzy nie wiedzą czy Polska w Europie leży... :031:

darkis 
Super gaduła

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 2:28 pm   

nuska.nl napisał/a:
Darkis a odkąd holendrzy są wykładnią wiedzy światowej ? Cytuję: "Spytajcie sie holendrow ,jakiego polskiego sportowca znaja!!!! " Co po niektórzy nie wiedzą czy Polska w Europie leży... :031:

No tak wiem , ale gdybysmy byli w Niemczech napisalbym "Spytajcie Niemcow", gdybysmy byli we Francji , napisalbym "Spytajcie Francuza" itd...

agastepa13 
Mega gaduła
Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 2:42 pm   

darkis napisał/a:

To samo z tenisistkami siostrami Domachowskimi...

No widać jak śledzisz losy naszych sportowców (siostry Radwańskie jak już coś) :082:

[ Dodano: Nie Cze 07, 2009 3:45 pm ]
No i zakończył się wyścig, Kubica 7 :038: :039:

Mucha_75 
Gaduła nad gadułami :-)
Mucha

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 2:55 pm   

dannythedog napisał/a:

:038:
Właśnie dlatego przestałem jeździć i interesować się reprezentacją piłkarską, od momentu jak pojawili się zbaraniali Małyszowcy, w czapkach dwu metrowych, z trąbkami i zażerający popcorn, a jeździłem swojego czasu sporo po całej Europie.

nuska.nl 
Gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 2:56 pm   

Aga gratuluję spostrzegawczości :038: A wracając do tematu, Kubica ma talent, pokazał to w poprzednim sezonie. Tylko niektórzy potrafią być "fanami" jedynie wtedy, kiedy się komuś wiedzie, jak nie idzie to od razu dupa

jedrzej2225 
Mega gaduła

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 3:07 pm   

A ja myślę,że Polacy w większości szukają dziury w całym.Bie potrafimy ciezsyć się z tego co mamy.A wystarczy przypomnieć starty w ubiegłych sezonach jedynego Holendra w F1.To była dopiero "widowiskowa jazda".A jednak mimo takiego blamażu nie było w Holandii tak nieprzychylnych komentarzy jak w Polsce wobec Kubicy.A co do znajomości polskich sportowców...No cóż Holendrzy nie są najlepsi w znajomości świata zewnętrznego.

darkis 
Super gaduła

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 3:30 pm   

agastepa13 napisał/a:
No widać jak śledzisz losy naszych sportowców (siostry Radwańskie jak już coś) :082:

No ale sie dalem zlapac..
Ale DOmachowska tez kiedys grala...
Bije sie w piers... :072: :072: :072: :072: :072:

Angelaaaa 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 5:56 pm   

Ja tez uwazam, ze Kubica ma talent i ciesze sie, ze w moim ulubionym sporcie, moge ogladac rodaka i mu kibicowac:)
Poza tym Holendrzy znaja Kubice, bo tez nieraz mi mowia o Kubicy w pracy.
Moj sasiad (holender) polecial na GP do Turcji i odrazu powiedzial, ze ja jestem z Polski to pewnie Kubicy kibicuje i mowil, ze Kubica to dobry jest.
Takze uwazam, ze Kubica wcale nie musi byc pierwszy a i tak mamy sie czym pochwalic rozmawiajac z Holendrami.

Nawiasem piszac juz nie moge sie doczekac wtorku, kiedy moj sasiad wroci i pokaze mi fotki z rajdu :026:
Pozdrawiam wszystkich lubiacych Formułe 1 :039:

doronio 
Super gaduła
->OPOLE.ZWM<-

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 7:26 pm   

darkis napisał/a:
Wiecie tak mnie zastanawia jedna rzecz otoz jak czytam w necie na temat Kubicy , to mozna wywnioskowac iz informacji jakimi nas karmia ze Kubica jest najlepszy na swiecie, tylko jakos to ten paskudne BMW winne wszytskiemu, a prawda jast okrutna...Kubica jet na chwile obecna na szarymmmmmmmmmmmmm koncu klasyfikacji....
:

Powiedzialbys, że Button kilkukrotny zwyciesca tegorocznych eliminacji jest najlepszym kierowcą jeszcze dwa lata temu? teraz widac jak odstawia w tym samym bolidzie Rubensa Barichello, ktory jest juz legendom F1. To samo sie tydzie "zlotego dziecka"(raczej czarnego :D ) Hammiltona.. jak sobie radzi w tym roku? ciska tyły a rok wczesnie byl mistrzem swiata. Stracil talent przez rok czasu? Nie to jest dalej potecjalny zwyciesca takim jakim jest Robert. F1 to jest w 80% wyscig konstruktorow. Na ta chwile mozna jedynie powiedziec, ze Robert jest lepszym kierowca od swoego kolegi z zespolu, a ze jest przed Robertem to jest jedynie konsekwecja tego, ze Nick jest konstekwetnym kierowca, Robert jest bardziej waleczny, raz wychodzi (jak poczatek ubieglego sezonu) raz nie wychodzi jak w tym sezonie, chociaz tak na dobra sprawe zadowolil by sie 6 pkt po 7 wyscigach 6 czy 2 to z reszta to samo (matematykiem nie jestem :D )
Mozna jeszze dodac, ze Robert nie popada w gwiazdorstwo i jest perfekcjonalista i daleko mu do popadanie w euforyzm nawet jak zajmowal dobre miejsca, to charakteryzuje mistrzow.

Podsumowanie- Kubica w dobrym samochodzie jest w stanie walczyc o mistrza co juz udowodnij w roku poprzednim

[ Dodano: Nie Cze 07, 2009 8:29 pm ]
darkis napisał/a:

Spytajcie sie holendrow ,jakiego polskiego sportowca znaja!!!!
Gwarantuje ze powiedza ze Dudek...nikogo wiecej...

jedynym Polskim sportowcem o ktorym uslyszalem z ust holendrow to akurat Kubica )( pamietam jak moj szef mi powiedzial ze Kubica uplasowal sie na drugim miejscu gdzies tam (bylo to po weekendzie GP) jeszcze jeden znajomy Belgijczyk napomnial mi o Zewlakowie w czasie jak gral w Belgii

scwz 
Gaduła

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 7:32 pm   

lubie ten sport jakby nie tak drogie bilety jechałbym do Belgi na wyscig F1.

Angelaaaa 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Cze 07, 2009 9:22 pm   

Ja podobnie-gdyby bilety na Formule 1 nie byly tak drogie to pewnie jeszcze bylabym w Turcji a jutro bym wracala do Nl, wraz z moim sasiadem, ale bede musiala sie zadowolic fotkami od sasiada-ale to i tak zawsze cos :026:

Odpowiedz do tematu