Praca w Doc Data Waalwijk przez Otto |
Autor |
Wiadomość |
Cebulka92
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2015 6:44 pm Praca w Doc Data Waalwijk przez Otto
|
|
|
Witam wszystkich. Od paru dni poszukuje osób które pracują w firmie DOC DATA w Waalwijk, przez agencję Otto. Otóż mam pytanie jak wyglądają warunki mieszkaniowe ludzi pracujących w tej firmie przez Otto? Jak wyglądają wypłaty, czy można poprosić o tygodniówki zamiast zaliczek i wyrównania po 4ch tyg? (słyszałem od znajomego że jest taka opcja, tylko on pracuje w DSV ale też przez Otto)
Do tej pory pracowałem w Holandii przez Tempo-Team, na warunki nie narzekałem, zależy w jakiej firmie się pracowało, pieniądze zawsze były na czas, co najważniejsze co tydzień.
Jak to wygląda przez Otto? Wiem że mozna trafić na normalne mieszkania/domki a też można trafić do "baraków, dlatego chciałbym wiedzieć jak to wygląda w Waalwijk w firmie DOC DATA |
|
|
|
|
lark
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2015 11:15 pm
|
|
|
Czesc. Jedni mieszkaja na Oostervijku. Tt tez ma ten osrodek. Inni gdzie indziej. Nieznam dokladnej lokalizacji. Jak sie nie myle to w Oss albo w den bosh. Ale nie jestem pewny na 100%. W docdata tez teraz jest tt. |
|
|
|
|
Cebulka92
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 08, 2015 12:30 pm
|
|
|
Dowiedziałem się że " Docdata obejmuje Oisterwijk, Oss bądź Hooge Mierde" wie ktoś jakie warunki panują na tych lokacjach? |
|
|
|
|
zmazany
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2015 10:37 pm
|
|
|
Odpuść znam kilka osób co robiły i wytrzymały góra tydzień praca to jedna wielka przepychanka i walka stawka jak dla emigrantów z Afryki ogłoszenie widniej wszędzie gdzie się tylko da ponieważ brakuje chętnych każdy kto słyszy doc data odrazu odkłada słuchawkę nie polecam !!! |
|
|
|
|
lilu123
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2015 3:26 pm
|
|
|
Zgadzam sie!! nie warto wytrzymałam tam miesiąc...:119: |
|
|
|
|
grzegorzko90
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2017 2:02 pm
|
|
|
spam |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Sob Lut 25, 2017 5:26 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|