Jak zalozyc konto internetowe w ing??? |
Autor |
Wiadomość |
madziaa86
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 5:36 pm Jak zalozyc konto internetowe w ing???
|
|
|
Witam!!
Posiadam konot w ing,chcialabym moc poslugiwac sie takze internetowym??czy jest mozliwosc zrobienia tego przez internet??jesli tak to jak..bardzo prosze o pomoc.dodam ze nie zmienilam jeszcze adresu zamieszkaniu w banku. |
|
|
|
|
Maxy
Gaduła Lucas
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 152 Skąd: ASSEN
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 9:05 pm
|
|
|
Tutaj składasz wniosek. https://aanvragen.ing.nl/svc/aanvragen/aanvraagframe.html
Za kilka dni i przyjdzie list z tymczasowym loginem, a po nastepnych kilku list z haslem do odebrania na poczcie ale tym razem trzeba uzyc karty i pinu.
Potem pierwsze logowanie zmiana hasla dostepu na swoje, loginu na prostszy |
_________________ Administrator nie jest tylko od usuwania postów Powinien służyć pomocą ^^ |
|
|
|
|
madziaa86
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 10:03 pm
|
|
|
a nie wiem co mam wpisac w mobiel nummer??prosze jeszcze o pomoc |
|
|
|
|
Ainka
Super gaduła Princess of the Sun
Pomogła: 4 razy Wiek: 39 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 239 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 11:15 pm
|
|
|
numer komorki. bo na ten numer beda ci przysylac kody tan potrzebne do zatwierdzenia przelewu. |
_________________ ...And I am filled
With the sweetest devotion
As I, I look into your perfect face...
|
|
|
|
|
MECENASEX
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 11:41 am
|
|
|
a czy ktos wie jak zmienic numer telefonu w internet banking ING, moja karta telefoniczna przestała byc aktywna , i tan kody nie przychodza mi, czy jest jakis sposob zrobic to przez internet , prosze was o pomoc |
_________________ Adrian. A |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 2:23 pm
|
|
|
MECENASEX napisał/a: | a czy ktos wie jak zmienic numer telefonu w internet banking ING, moja karta telefoniczna przestała byc aktywna , i tan kody nie przychodza mi, czy jest jakis sposob zrobic to przez internet , prosze was o pomoc |
Po zalogowaniu po lewej na dole masz opcje -> service en instellingen kliknij -> gorna ramka po prawej Mijn instellingen wijzigen -> Mobiele nummer -> Nieuwe mobiele nummer ( nie wiem co bedzie dalej, jak bedziesz mial jakies watpliwosci to pytaj). |
|
|
|
|
MECENASEX
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 10:56 pm
|
|
|
ok dzieki zaraz zabieram sie do testu, jak bedziesz miała chwilke ,potwierdz mi tylko ze da sie numer telefonu zmienic przez interenet i nie ma potrzeby wychodzic do banku
[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 12:03 am ]
no witam BRONKA ale co teraz mam taki komunikat ;
Uw mobiele nummer wijzigen
Help
U kunt uw mobiele nummer alleen wijzigen door eerst de TAN-functie te blokkeren. U ontvangt binnen 5 werkdagen per post een activeringscode om de TAN-functie opnieuw in gebruik te nemen. Uw nieuwe mobiele nummer kunt u bij het activeren opgeven.
Let op: Door de TAN-functie te blokkeren is overschrijven naar andere bankrekeningen tijdelijk niet mogelijk.
Nu blokkeren
Annuleren
i mam do wyboru Nu blokkeren lub Annuleren, i co teraz mam wybrac ???? |
_________________ Adrian. A |
|
|
|
|
calendargirl288
Super gaduła
Pomogła: 7 razy Wiek: 36 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 314 Skąd: Amsterdam / Gliwice
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 11:29 pm
|
|
|
Żeby zmienić numer telefonu musisz najpierw zablokować TAN-kody. W ciągu 5 dni roboczych otrzymasz poczta kod aktywacyjny, żeby móc znów tych kodów używać. Gdy będziesz wtedy aktywował te kody, możesz podać nowy numer telefonu.
Uwaga: Jeśli zablokujesz TAN-kody nie będziesz mógł tymczasowo wykonywać przelewów na inne konta (dopóki ich na nowo nie aktywujesz).
i potem masz Nu blokkeren (Zablokuj teraz)
Anuleren (Anuluj)
więc jeśli chcesz zmienić ten numer to musisz dać Nu Blokkeren |
|
|
|
|
MECENASEX
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 8:07 am
|
|