NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Hiszpania do boju!! :-)
Autor Wiadomość
titko8282 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lip 08, 2010 1:27 pm   Hiszpania do boju!! :-)

W finale obstawiam 2:0 albo 3:1 dla Hiszpanów!! ;-) dopuszczam inny wynik, ale tylko i wyłącznie korzystny dla Hiszpanii - Holandia po srebro, AMEN ! ;-)

nuta 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 1:38 pm   

eee tam ja kibicuje Oranje ale sama sie boje tego co sie bedzie dzialo w nocy jak wygraja ;)

EdysiaK 

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 4:58 pm   

a mi tam obojetnie kto wygra. Ci fajnie graja i ci, a wiec to nie ma znaczenia :)

stroopwafel 
Mega gaduła
Debesciak

Wysłany: Czw Lip 08, 2010 5:37 pm   

Holandii sie bardziej nalezy bo Hiszpanie to obecni mistrzowie Europy (2008) a Holendrzy ostatnio to wygrali mistrzostwa Europy ale w 1988 roku!! Czekaja na jakis sukces 22 lata juz..

magdaholland 
Nieśmiały użytkownik
Mysia Pysia :)

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 5:43 pm   

Holland the WINNER!!!! :D :D:D
Iiiiihhhaaaa :)

racoviak23 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 11:04 pm   

Czy wygra czy nie, zapewne bedzie podobnie ;) http://www.youtube.com/watch?v=s_1BVSDegRg

rybcia13 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 8:46 am   

Oczywiscie, ze Holandii sie bardziej nalezy. Zrobili chlopaki "kawal dobrej roboty"!
Calym serduchem jestem za Holandia!

Coccolinco 
Super gaduła

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 10:47 am   

HUP HOLLAND HUP :D

suska 
Mega gaduła
Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 1:58 pm   

racoviak23 napisał/a:
Czy wygra czy nie, zapewne bedzie podobnie ;) http://www.youtube.com/watch?v=s_1BVSDegRg

Kto dodal taki tytul do tego video? Filmik nagrany w turecko-marokansko-mieszanej czesci Hagi, gdzie Holender na ulicy to swieto, po drugie tworzy jakis mylny stereotyp, ze wszyscy Holendrzy po wygranym meczu wychodza na ulice i rzucaja czym popadnie i to w dodatku z radosci. Cos mi sie zdaje, ze osoba, ktora dodala ten filmik niewiele o Holandii wie.

EdysiaK 

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 4:45 pm   

to video nagrane jest na Spoorwijku, prawie jak sie na Rijswijk wjezdza.

a fakt faktem, ze najbardziej turcy i marokanie uwazaja sie za niewiadomo jakich Holendrow, jezdza z flagami wystajacymi poza auta i sie wydzieraja - zupelnie jakby to Turecka czy Marokanska druzyna wygrala. Przesada na maxa :P

ps.
http://www.niedziela.nl/i...ndia&Itemid=128

polecam komentarze.
Ostatnio zmieniony przez EdysiaK Sob Lip 10, 2010 4:59 pm, w całości zmieniany 1 raz  

goorn 
Gaduła
Zimny jak głaz.

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 11:57 pm   

mi ostatnio Niemiec w pracy powiedział że nie rozumie jak to możliwe że za taką dziecinną grę zbijają taką kasę. Prawda jest taka że to już nie jest sport tylko show. I będzie takie żeby przyciągnąć widzów. Nie oglądam tego przedstawienia ale wiem że bez względu na wynik Holendrzy będą pić. Wygrana powód do picia, przegrana powód do picia. Co to za próby wyreżyserowania wyniku że niby się należy??? wygrywa lepszy w danej chwili, nie ten co zasłużył przez ileś lat. W tym show nie chodzi o to kto lepiej gra tylko kto zagra tak żeby publika była zadowolona. Tak czy inaczej się nie wyśpię.

Guiscard 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 10:06 am   

Licze na dobry mecz. Niech wygra lepszy!:D

Goorn nie martw sie. Ja tez pewnie wstane niewyspany.

Coccolinco 
Super gaduła

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 10:30 am   

Cytat:
to video nagrane jest na Spoorwijku, prawie jak sie na Rijswijk wjezdza

no dokładnie,, to Jonckbloetplein

ciekawe jak dziś będzie,, :073:

HUP HOLLAND HUP !!

rybcia13 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 10:45 am   

goorn napisał/a:
mi ostatnio Niemiec w pracy powiedział że nie rozumie jak to możliwe że za taką dziecinną grę zbijają taką kasę. Prawda jest taka że to już nie jest sport tylko show. I będzie takie żeby przyciągnąć widzów. Nie oglądam tego przedstawienia ale wiem że bez względu na wynik Holendrzy będą pić. Wygrana powód do picia, przegrana powód do picia. Co to za próby wyreżyserowania wyniku że niby się należy??? wygrywa lepszy w danej chwili, nie ten co zasłużył przez ileś lat. W tym show nie chodzi o to kto lepiej gra tylko kto zagra tak żeby publika była zadowolona. Tak czy inaczej się nie wyśpię.

Calkowicie sie z Toba nie zgadzam. Po drugie, co mnie to obchodzi czy Holendrzy beda pic czy nie beda pic. Piszesz, ze nie ogladasz tego przedstawienia, a na koncu dodajesz, ze sie nie wyspisz, to ogladasz czy nie ogladasz? Napisze jeszcze raz, ze MOIM zdaniem zwyciestwo nalezy sie Holandii!!

EdysiaK 

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 1:02 pm   

rybcia13, pan goorn sie nie wyspi, bo bedzie za oknami bardzo glosno. bez znaczenia czy holandia wygra czy nie kibice i pseudokibice wyjda na ulie, beda szalec i rzucac czym popadnie. do tego dojda jeszcze fajerwerki i noc z glowy. a jutro do pracy, buu :(

Odpowiedz do tematu