NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
komis na zasadzie komisu :)
Autor Wiadomość
lusia0101 
Gaduła nad gadułami :-)
UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 10:40 pm   komis na zasadzie komisu :)

czy ktos sie orientuje gdzie w holandii (miejsce bez znaczenia) jest komis, do ktorego moge oddac ubrania zostana one sprzedane - ja otrzymuje za to czesc pieniedzy.

o co chodzi?

wiec znalazlam gdzies tam w tematach ze czegos takiego w nl nie ma! co jest nieprawda bo pare lat temu wstecz mieszkalam w veldhoven i taki sklep isnial, nazywal sie de schatkist (czy cos takiego) byl w poblizu ulicy de verver i tam wlasnie byl taki komis. ja od lat x tam nie bylam nawet nie wiem czy jeszcze istnieje w necie co prawda znalesc nic nie moge, i dlatego pytam sie WAM czy gdzies w waszej okolicy jest taki KOMIS dla bardziej obeznanych w jezyku: jak takie cos sie wogole nazywa po ichniemu?

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 11:59 pm   

lusia0101,
wiem o co pytasz
kilka lat temu byl w mojej miejscowosci (i jeden w okolicy ) taki sklep, mozna bylo zaniesc do niego zabawki, klocki , ubrania ,buciki dzieciece etc.
do jakiegos okreslonego rozmiaru ,dzieci bodajze do 7 roku zycia

potem kiedy ubranka i inne rzeczy zostaly sprzedane ,odbieralo sie gotowke

trzeba bylo uiscic tzw. wpisowe na rok 12 euro i stawalo sie czlonkiem tego przybytku

niestety nie ma juz u nas tych komisow nie byly w stanie ''zapracowac'' na siebie
nie przynosily korzysci...
(obecnie na miejscu tego naprawde fajnego sklepiku mamy.... kolejna bardzo potrzebna perfumerie :035: )
ps.
http://www.moedercentrumt...kist/index.html

http://www.youtube.com/watch?v=yZKycjuGt-g
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Lip 26, 2010 12:29 am, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu