rejs po Amsterdamie |
Autor |
Wiadomość |
zuza-anna
Nieśmiały użytkownik zuzanna
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 17 Lis 2008 Posty: 66
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 10:45 am rejs po Amsterdamie
|
|
|
czy ktos sie orientuje gdzie (adres) i w jakiej cenie sa rejsy po kanałach w Amsterdamie? |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 11:57 am
|
|
|
Jak wyjdziesz z dworca centralnego i pojdziesz w kierunku placu Dam to po lewej stronie zobabaczysz trapy i tam odplywaja lodki |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
EdysiaK
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 12:35 pm
|
|
|
zuza-anna, dokladnie, m4rcin ma racje. W sumie rejs nawet nawet, ale po jakims czasie juz sie nudzi i niektorzy moi znajomi (bylismy w 15 osobowej grupie) lekko sobie przysneli na tym heh ja bylam 2,5 roku temu, wtedy kosztowal taki rejs 7e od osoby. Obecnie nie wiem jaka jest cena, czy cos sie zmienilo. Ale napewno nie bedzie to duza zmiana.
Jak ktos jest pierwszy raz w Amsterdamie, to polecam, dla ludzi ktorzy juz znaja to miasto - nie |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 3:34 pm
|
|
|
byliśmy na takim rejsie jakieś 2 m-ce temu, cena 8,5e od osoby, pływaliśmy nieco ponad godzinkę, w trakcie rejsu z taśmy puszczali nagranego narratora, który opowiadał o ciekawych miejscach, które akurat mijaliśmy w języku holenderskim, niemieckim i angielskim fajnie było, mogę naprawdę polecić |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
|
|
|