Nl job - praca pakowanie pomidorow.. |
Autor |
Wiadomość |
k4si3k
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 10:23 pm Nl job - praca pakowanie pomidorow..
|
|
|
Witam
Mam pytanie..
ponieważ wiadome ze sa rozne opinie na temat firmy nl job.. nie chodzi mi juz o firme tylko to jak jest w pracy na hali przy pakowaniu pomidorów i warunki mieszkaniowe.. !! kto byl tam calkiem niedawno niech sie wypowie.. mam wyjazd w czwartek nie wiem czego sie spodziewac.
czytałam rożne opinie i sie boje..... mam obawy najgorzej jak sie jedzie pierwszy raz.. i tak na prawde czlowiek ne wie do czego jedzie.. !! najgorzej stresue sie tym na jakich ludzi trafie z kim przyjdzie mi mieszkać itd.. i ta praca... podobno strasznie wydzieraja sie na ludzi..
|
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Mar 20, 2011 10:40 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kuntjesquad
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 12:32 pm
|
|
|
jak mozesz jeszcze to daj sobie lepiej spokoj bo sie tylko bardzo rozczarujesz |
_________________ w pół do jumy |
|
|
|
|
dell11
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 22, 2011 11:13 am
|
|
|
post edytowany
nie umieszczamy na forum ogloszen |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Mar 22, 2011 4:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
k4si3k
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 22, 2011 1:49 pm
|
|
|
a co sadzicie o Looije Tometen ( Maasdijk) ?? !! gdzie sie mieszka , jak daleko od miejsa pracy itd.. |
|
|
|
|
bafana
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 10:32 pm
|
|
|
Kiedyś wracałem z ludzmi pracujacymi w nl-jobs. Co mnie zdziwiło nie płacą za chorobowe - jak zachorujesz to siedzisz na tyłku za darmo |
|
|
|
|
Asiula23
Poczatkujacy Asiula23
Wiek: 37 Dołączyła: 20 Maj 2011 Posty: 1 Skąd: Sędziszów Małopolski
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 6:01 pm Re: Nl job - praca pakowanie pomidorow..
|
|
|
Jak wiadomo różne są opinie na temat pracy na zakładzie heh.. Janusz i Piotrek to najbardziej bezczelni faceci jakich można tam napotkać..Na początku jest wszystko pięknie, kiedy nie wyrabiasz normy, lub co gorsze w jakiś sposób im podpadniesz to Cię wyzywają od głupich i daunów!! Na nauczenie się wyrabiania normy mamy 2 tygodnie już po tygodniu Cię gnębią i wyzywają;/ Nie narzekam na swoją liniową Gosię bo była wporządku, tylko na pozór, pamiętajcie że tam nic nie można nikomu mówić, nawet dziewczynom pracującym tam od wielu lat.. Ładnie się uśmiechają i są miłe fakt ale kiedy się odwrócisz od razu, skarżą do liniowej a ta z koleji do Magdy:) Jeżeli jesteś osobą silną przedewszystkim psychicznie możesz jechać, jeżeli nie, nie masz po co, po tygodniu wyślę Cię spowrotem do Polski:) Faktem jest że ja dostałam bardzo ładne mieszkanie, z całym wyposażeniem , ale nie ma nic za darmo:) Uwaga dla osób mających prawo jazdy! NIgdy się nie zgadzajcie na samochód dostaniecie adres osoby którą macie zawozić do pracy i szukaj wiatru w polu a jeżeli nie znajdziesz to opierdziel pozdro dla brygadzistki w okularkach małej blondyny, której spóżnienie się kierowcy aby zabrać ją do pracy " 2 min" stwarza ogromny problem No to tyle życze powodzenia w pakowaniu pomidorków |
|
|
|