| 6km zabraklo... do najwiekszej ilosci korkow w Holadnii | 

| Autor | Wiadomość | 

| m4rcin   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Pon Lis 29, 2010 6:37 pm   6km zabraklo... do najwiekszej ilosci korkow w Holadnii |   
 |  
               | 
 |  
               | Dzisiejsze korki trafily na drugie miejsce pod wzgledem ilosci km. Dobilo do 966km rekord naraznie to 975km
 http://www.nu.nl/algemeen...ler-tijden.html
 |  
				| _________________ 
 Nie jestem zupa pomidorowa, zeby mnie wszyscy lubili  "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem
"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez m4rcin Pon Lis 29, 2010 6:37 pm, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| guust   Gaduła nad gadułami :-)

|  | 

|   |  | 

|   | 

| m4rcin   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Pon Lis 29, 2010 7:12 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | bo ja wiem... moj kolega jechal ze biura Schiphol-Rijk do nas do biura 1:40... Zwykle jedziemy tam 15min.. Ja siedze jeszcze biurze az troche korki spadna
   |  
				| _________________ 
 Nie jestem zupa pomidorowa, zeby mnie wszyscy lubili  "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem
"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Gochna H   MODERATOR

Pomogła: 207 razy

|  | 

|   |  | 

|   | 

| Beny.rac   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Pon Lis 29, 2010 9:13 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, 
 A ja jestem ciekaw jak sie teraz smiga tym Ludkom na alumkach + letnie oponki ...

Oj chyba ciężko oj ciężko ...
   |  
				| _________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ …
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Gochna H   MODERATOR

Pomogła: 207 razy

|  | 

|   |  | 

|   | 

| radek8333   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pon Lis 29, 2010 10:33 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Beny.rac napisał/a: |  	  | Witam, 
 A ja jestem ciekaw jak sie teraz smiga tym Ludkom na alumkach + letnie oponki ...

| 

,.jak jest ''szklanka'' na drodze to stalówka z zimówką ci nie pomoże!!!
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Mucha_75   Gaduła nad gadułami :-)
 Mucha

| 

|  Wysłany: Pon Lis 29, 2010 10:54 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Na "alumkach" z letnimi smiga się wybornie, lekko powietrze z opon i nie ma żadnego problemu. Jak kolega wyżej napisał, jak jest szklanka, to ci nic nie pomoże, no chyba że kolce   |  | 

|   |  | 

|   | 

| m4rcin   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Wto Lis 30, 2010 12:09 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Dzisiaj na A4 wyprzedzilo mnie auto robiac efektywne baczki (musialem troche przyhamowac zeby w niego nie trafic) pozniej odbil sie od barierki i musilem dodac gazu zeby mnie nie trafil... 

| Beny.rac napisał/a: |  	  | A ja jestem ciekaw jak sie teraz smiga tym Ludkom na alumkach + letnie oponki ...   | 

masakrator, mam 215'ki letnie bo zimowe jeszcze nei zalozone i ESP i ASR musialy sie napracowac...
 |  
				| _________________ 
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| jso   Gaduła nad gadułami :-)

| 

|  Wysłany: Wto Lis 30, 2010 9:15 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Też jeżdże na letnich, a zimowe się kiszą w szopie  Ociągałem się z jazdą do warsztatu na przełożenie, a teraz się marnują. |  
				| _________________ Dumny Polak
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| guust   Gaduła nad gadułami :-)

| 

|  Wysłany: Wto Lis 30, 2010 11:55 am |   
 |  
               | 
 |  
               | w zeszlym roku przejezdzilem na letnich i w tym roku dam rade, nie ma az takiej roznicy - roznica jest jakby jezdzic po nieodsniezonych drogach (bloto posniegowe, swiezy snieg, itd) a do jazdy po miescie i autostradzie w NL prawie nie ma roznicy.... 
 w PL na lokalne drogi bez zimowek bym sie nie zapuszczal...
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| PanMarcepan   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Wto Lis 30, 2010 11:59 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Wczoraj autostrady i drogi w miescie u mnie to bylo bloto posniegowe... na letnich wiecej niz 60km/h balem sie jechac... niestety firma skapi by zimowe w aucie zalozyc. W sumie na letnich juz 3cia zima tutaj bedzie... da sie jezdzic ale trzeba byc ostroznym = korki... a jakt ktos mniej ostrozny = kraksa & wieksze korki. |  | 

|   |  | 

|   | 

| m4rcin   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Wto Lis 30, 2010 12:29 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | guust napisał/a: |  	  | w zeszlym roku przejezdzilem na letnich i w tym roku dam rade, nie ma az takiej roznicy - roznica jest jakby jezdzic po nieodsniezonych drogach (bloto posniegowe, swiezy snieg, itd) a do jazdy po miescie i autostradzie w NL prawie nie ma roznicy.... | 

Jak jest odsniezone to nie ma duzej roznicy - wczoraj nie bylo odsniezone i roznica byla dramatyczna. Jechalem autostrada 50-60 i to bylo duzo. Wczoraj widac bylo na autostradzie ktore auta smigaly na zimowkach.
 |  
				| _________________ 
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Beny.rac   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Wto Lis 30, 2010 7:43 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | radek8333 napisał/a: |  	  |  	  | Beny.rac napisał/a: |  	  | Witam, 

| 

,.jak jest ''szklanka'' na drodze to stalówka z zimówką ci nie pomoże!!!
 | 

A jak pada snieg to współczuje tym na alumkach ( niech ja pomyśle co występuje częściej opady sniegu i śnieg czy szklanka na drodze )

Psss
 Nie wracajcie do PL przez Niemcy na alumkach bo tam za brak zimówek mandaciki na WAS czekają ...
   |  
				| _________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ …
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| zaq   Mega gaduła
 miszcz nad miszcze

| 

|  Wysłany: Wto Lis 30, 2010 8:08 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Beny.rac, chyba o zimowki ci chodzilo:) a swoja droga to w de mandat sie nalezy tylko w przypadku gdy panuja zimowe warunki.
 |  
				| _________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net
 |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |