Zamknięty przez: Gochna H Pon Paź 18, 2010 10:05 am |
Drodzy Znajomi z Forum - Wybory Najlepszego Radnego |
Autor |
Wiadomość |
malgosia
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 10:34 am Drodzy Znajomi z Forum - Wybory Najlepszego Radnego
|
|
|
Drodzy Przyjaciele i Znajomi,
moj ojciec Bronislaw Paluch jest radnym w Polsce i bierze udzial w plebiscycie na najlepszego radnego w Starachowicach (wierzcie, jest !)
a poniewaz ja mieszkam tutaj juz od kilkunastu lat grono wsparcia w Polsce mam male, a bardzo chcialabym, zeby jego ostatnia kadencja (3) skonczyla sie tym wyroznieniem
poniewaz uwazam Was z grupe na ktora zawsze moglam liczyc majac pytania czy proszac o porade i teraz osmielam prosic o glos.
JEST TO TYTUL HONOROWY, NIE MA Z TEGO POWODU ZADNYCH INNYCH PROFITOW
bardzo prosze z o zaglosowanie na tym linku moze pojawic sie informacje bledna strona, ale to nic...po prwaej stronie na dole w sondzie:
http://www.echodnia.eu/ap...T0111/212011446
na Bronislawa Palucha
BARDZO DZIEKUJE Z GORY, malgosia |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
malgosia
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 11:33 am
|
|
|
tak, zgadza sie, jeszcze przez 2 miesiace, od 1.1.2011 planuje odejscie na zasluzona emeryture.malgosia |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 11:40 am
|
|
|
nie znam tego Pana i dlatego nie moge zaglosowac
moze gdybym miala przyblizona chocby w zarysie charakterystyke osoby
ale, ot tak bez niczego, oddac glos tylko dlatego ,zeby ktos zostal najlepszym radnym ?
jaki to ma sens ? |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
malgosia
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 12:33 pm
|
|
|
oczywiscie, rozumiem. jedyne co moge powiedziec, to ze jest porzadnym i uczciwym czlowiekiem. dlaczego prosze o wsparcie zatem ? poniewaz moj ojciec rocznik 65 jest z pokolenia gdzie niewielu z jego kolegow czy przyjaciol uzywa internetu na codzien, pokolenia tuz przed albo juz jakis czas emerytow. natomist kontrkantydaci, zreszta o czym my mowimy, tytul jedynie honorowy, to ludzie generalnie mlodsi.
Ale to czy ktos zaglosuje czy nie to rzecz jasna wybor kazdego z nas. tym ktorzy zaglosuja, bardzo jednak dziekuje. |
|
|
|
|
jedrzej2225
Mega gaduła
Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 1147 Skąd: Purmerend
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 1:44 pm
|
|
|
gotowe,ale i tak prowadził |
|
|
|
|
Athlon
Gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 5:54 pm
|
|
|
zenada!!!! zebrac o glosy w Holandii , przeciez nikt nie zna tego czlowieka. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 7:09 pm
|
|
|
malgosia,
Cytat: |
poniewaz moj ojciec rocznik 65 jest z pokolenia gdzie niewielu z jego kolegow czy przyjaciol uzywa internetu na codzien, pokolenia tuz przed albo juz jakis czas emerytow. |
rocznik 65 ,to obecnie osoby w wieku 45 lat i one sa juz w wieku przedemerytalnym ?
to jakis zart ? czy kpina ,przeciez do emerytury, to brakuje im jeszcze jakies 20 lat .... |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
malgosia
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 8:09 pm
|
|
|
przepraszam, pomylilam sie w sformulowaniu rocznik 45, lat 65, wlasnie sie wybiera na emeryture.
jesli ktos uwaza to za zenade, albo nie chce glowowac na kogos kogo nie zna, po prostu niech tego nie robi, to jest prosba, a nie zadanie.nie wiem dlaczego ta prosba budzi tyle emocji, slow typu zenada etc. poza tym pani moderator napisalam, ze ojciec wybiera sie na emeryture, wiec latwo mogla wywnioskowac, ze sie przejezyczylam |
Ostatnio zmieniony przez malgosia Nie Paź 17, 2010 8:12 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 8:30 pm Re: Drodzy Znajomi z Forum - Wybory Najlepszego Radnego
|
|
|
malgosia napisał/a: | moj ojciec Bronislaw Paluch jest radnym w Polsce i bierze udzial w plebiscycie na najlepszego radnego w Starachowicach (wierzcie, jest !) |
To ma być plebiscyt na najlepszego radnego, a nie na osobę, która potrafi załatwić najwięcej kliknięć w internecie. To co robisz jest nieuczciwe, to primo. Secundo, takie działania to "pocałunek śmierci" - wyobraź sobie minę taty, gdy jego współpracownicy po jego zwycięstwie trafiają na Twoje tematy w internecie, w których upraszasz o głosy ludzi, którzy nigdy w Starachowicach nie byli. Być może faktycznie był najlepszym radnym, ale Twoje działania zabiegające o wsparcie sugerują, że jest mu to wsparcie potrzebne, co implikuje, że wcale nie jest najlepszym radnym, a więc na ten honor zasługuje ktoś inny. Nawet jeśli plebiscyt wygra, to odbierasz całą szlachetność z tego tytułu. |
_________________ Dumny Polak |
Ostatnio zmieniony przez jso Nie Paź 17, 2010 8:32 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
malgosia
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 8:38 pm
|
|
|
poprosilam o zdjecie tego tematu, z powodow roznicy w interpretacji
[ Dodano: Nie Paź 17, 2010 10:07 pm ]
chcialam wyjasnic jeszcze jedna sprawe: moja prosba byla skierowana do znajomych i przyjaciol,patrz tytul postu.nie uzytkownicy tylko PRZYJACIELE I ZNAJOMI !jesli Ci dwaj panowie,ktorzy tak ostro zareagowali sie do tej grupy nie zaliczaja, to NIE DO NICH jest skierowana moija prosba. Przyjaciele i znajomi to ludzie ktorych poznalam na tym forum, z ktorymi mam kontakt mailowy czy czasem osobisty, ktorzy mnie znaja, wiedza jaka jestem osoba, czym sie zajmuje etc. a co niektorzy znaja mojego ojca.
To nie byla prosba do wszystkich uzytkownikow, ani zadanie czy co gorsza zebranie o glosy.
Gwoli wyjasnienia. |
|
|
|
|
EdysiaK
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 7:09 am
|
|
|
malgosia, to czemu nie napiszesz do nich maila lub nie zadzwonisz, tylko piszesz o tym publicznie na forum? |
|
|
|
|
malgosia
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 7:20 am
|
|
|
poniewaz tak wydawalo mi sie szybciej, niemniej
ZGLOSILAM juz WCZORAJ do dwoch moderatorow i administratora prosbe o zdjecie tematu,
uwazam go za zamkniety,
nie mialam zamiaru rozpoczynac dyskusji,
zycze wszystkim milego dnia i pozdrawiam, malgosia |
|
|
|
|
|