Jak długo będziemy czekać na przelew? |
Autor |
Wiadomość |
pepis85
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 2:28 pm Jak długo będziemy czekać na przelew?
|
|
|
Witam, mam taka sytuację. Byłem z żoną w Holandii trzy miesiące i po powrocie do domu firma ogłosiła upadłość. Nie otrzymaliśmy jeszcze wynagrodzenia za dwa miesiące, ale 05.10.2010 przyszło do nas pismo z UWV, w którym zaznaczono czas przepracowany i opisano ile pieniędzy nam mają wysłać. Piszą, że niby w ciągu tygodnia kasa będzie na koncie, ale do dziś nic. Jest szansa, że przelew dojdzie na dniach? Był ktoś w takiej sytuacji? Prosimy o pomoc. Pozdrawiamy. |
|
|
|
|
bobikpl
Super gaduła :)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 352 Skąd: Friesland
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 3:15 pm
|
|
|
Myślę ze jak jest pismo to przeleją.
Na pewno mają dobry nr.konta?Może na tym piśmie jest nr.rachunku?
Powodzenia |
|
|
|
|
nuta
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 17 Cze 2009 Posty: 469
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 3:34 pm
|
|
|
na dniach przeleja na pewno. |
|
|
|
|
pepis85
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 4:40 pm
|
|
|
Na piśmie nie ma naszego numeru konta, ale myślę jak mają nasze wszystkie dane z tego zakładu to numer konta też mają. Tzw. Cetla też nie dostaliśmy za ostatni miesiąc pracy, a na tym piśmie jest wszystko podliczone więc mam nadzieje, że mają ten numer konta i wreszcie się doczekamy na zaległą kasę, bo czekamy już pół roku. Pismo przyszło więc o nas chyba nie zapomnieli? Do jaj by tego chyba nie wysłali jak myślicie? A jakby nie mieli numeru konta to chyba byłoby to zaznaczone w piśmie od nich? Więc pozostaje tylko czekać. Z góry dzięki za podniesienie nas na duchu!!! |
|
|
|
|
|