Ksiazka do nauki j.niderlandzkiego Less en schrijf - pytanie |
Autor |
Wiadomość |
WAMPIREK
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 4:55 pm Ksiazka do nauki j.niderlandzkiego Less en schrijf - pytanie
|
|
|
Witam,
Mam pytanie do forumowiczow, znalazlam temat na niedzieli.nl o ksiazkach do nauki języka niderlandzkiego, ktore mozna zamowic przez telefon:
"Nalezy zadzwonic z telefonu stacjonarnego pod numer 0800 023 44 44 w godzinach 10 - 16 , rowniez w soboty i w niedziele i poprosic o przeslanie bezplatnej ksiazki do nauki jezyka holenderskiego pt. LEES en SCHRIJF werkboek deel 1
Pani przyjmujaca zgloszenie zapyta o nasz adres wraz z kodem pocztowym oraz skad dowiedzieliscie sie o tej ksiazce .
Na ksiazke czeka sie od tygodnia do dwoch - zalezy w jakim regionie.
Kiedy ksiazka juz zostanie przeslana , nalezy zalogowac sie na stronie www.leesenschrijf.nl
i rozpoczac bardzo przyjemna nauke a co najwazniejsze bezplatna"
podaje linka do strony http://forum.niedziela.nl...04681204f2ecdc6
Dzis zadzwonilam pod wskazany numer i pani przez telefon udzielila mi informacji, ze teraz ksiazki zamawia sie przez internet. Mam pytanie czy one dalej sa gratis czy nalezy za ksiazki zaplacic. Temat jest z 2008r wiec moze sie juz pozmienialo i za darmo umarlo |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
|
|
|
|
WAMPIREK
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 9:17 pm
|
|
|
mariola 784,
Jesli dobrze zrozumialam to np. dzis zamawiam ksiazke przez internet:
1. werkboek Lees en Schrijf! 8,50 euro; place tylko 3,00 euro za koszt przesylki do 3 tygodni ma ksiazka przyjsc. Po otrzymaniu ksiazki ponownie moge zamowic nastepna czesc czyli:
2. werkboek Lees en Schrijf! Taal op je werk 10,00 euro; i ponownie pokrywam koszt przesylki.
Czy moze 4 razy zamowic po kolei kazda czesc osobno zeby nie pokrywac kosztow za ksiazki.
Mam pytanko mial moze ktos z Was te ksiazki ? Ja osobiscie mam kilka ksiazeczek do nauki jezyka niderlandzkiego w stylu:
- niderlandzki kieszonkowy,
- rozmowki niderlandzkie,
- rozmowki dla wyjezdzajacych do pracy,
- i pare jeszcze innych podobnych tytulow z plytami
Moze ktos ma jakies inne ksiezki godne polecenia do nauki jezyka niderlandzkiego i gdzie mozna je dostac.
Z gory dziekuje |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
|
|
|