Zamknięty przez: Gochna H Pon Lis 08, 2010 7:10 pm |
Albert Hejin magazyny |
Autor |
Wiadomość |
vald-ik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 6:03 pm Albert Hejin magazyny
|
|
|
Czy zna ktoś namiar polskiego koordynatora w magazynach AH ja pracowałem w AH Pinjacker przez biuro Work Today , oszukiwali i zrezygnowałem 2 lata z nimi wytrzymałem, aż w końcu przegieli , słyszałem ze E&A jest spoko , i tam przyjmuje. Ale prze biuro ciężko i chcę bezpośrednio z koordynatorem porozmawiać ,nie było by to takie ważne jakby nie kredyt na karku . Bardzo bym prosił o pomoc bo już nie wiem co robić |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 6:23 pm
|
|
|
a w czym może pomóc Ci koordynator, przecież ten człowiek nie decyduje kto zostanie zatrudniony a kto nie
http://www.luba.nl/eena/vacatures/adressen.html
tu masz kontakty do biur w Geldermalsen, Zwolle i Tilburga |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
vald-ik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 6:30 pm
|
|
|
Ma wpływ wielki moim zdaniem;) bo jak tam pracowałem polscy koordynatorzy ściągali ludzi ,pytając się czy ktoś zna kogoś kto by pracować chciał im za to płacą, za każdego jednego typa. A ja mam kilkuletnie doświadczenie wiec nie było by problemu thx za link chociaż |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 6:35 pm
|
|
|
Po pierwsze to koordynatorom nie placa za zadnego pracownika, po drugie jak kolezanka wyzej powiedziala, to nie oni decyduja kogo zatrudniaja a kogos nie. W Pijnacker zatrudnia EU Flex, Tempo-Team i Randstad. |
|
|
|
|
vald-ik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 6:38 pm
|
|
|
Znam tam wszystkich koordynatorów w Pinjacker 2 już nie robi morze Grzesiu wrócił nie wiem, ale Mariusz ciągał ludzi bezpośrednio. A TT Eu Flex to oszusci |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 6:44 pm
|
|
|
Watpie. Albo oni sciemniaja, albo Ty. Zaden polski koordynator nie wciagnie byle kogo to Tempo Team czy Randstad, nie maja takiego zasiegu. Ledwo co obserwowalam procedure przyjmowania Polakow do tego centrum dystrybucji, wiec cos w tej Twojej historii sie nie zgadza.
Skoro jest tu juz tak dlugo i masz dostwiadczenie to mowie- idz do Tempo Teamu albo Randstad, polscy koordynatorzy Ci moga pomoc, ale nie wciagna Cie omijajac oficjalna procedure. |
|
|
|
|
vald-ik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 6:44 pm
|
|
|
Robiłem tam 2 lata znam każdą dziurę od deski do deski i ludzi .Renifer fajny koordynator z Capaca tylko namiaru nie mam czy Łukasz, zresztą Capac miał tam zawsze kupę dni wolne, TempoTeam górował tam i się śmiał z polakow
[ Dodano: Pon Lis 08, 2010 6:47 pm ]
Suska przymnie na kantynie się pytał znasz kogoś kto by chciał, ja mowie tak, ale tam bym nie chciał wrócić przez biuro polskie, zresztą mam zakaz bo nie wróciłem, bo nie wypłacali pieniędzy , dużo zwiało strajk był związki zawodowe i nic nie pomogło
[ Dodano: Pon Lis 08, 2010 6:49 pm ]
Pracujesz tam? bo piszesz obserwowałaś? |
|
|
|
|
klakier16
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 6:52 pm
|
|
|
Ludzie ale piszecie bzdury.Koordynator ma duzy wpływ na przyjecie doAH.sam przez nich załatwiałem znajomym prace. |
_________________ klakier |
|
|
|
|
vald-ik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 6:53 pm
|
|
|