| PRACA W OKRESIE SWIATECZNYM | 

| Autor | Wiadomość | 

| wcisowska7   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Nie Lis 28, 2010 7:30 pm   PRACA W OKRESIE SWIATECZNYM |   
 |  
               | 
 |  
               | Chcialabym sie dowiedziec od kogos zorientowanego jak wyglada praca na zastepstwo w okresie swiatecznym.Dostalam propozycje pracy wlasnie na takich zasadach ,Pani napisala ,ze to praca w zaleznosci od zapotrzebowania ,prosze mi wyjasnic co to znaczy i czy wtedy pracuje sihttp://www.niedziela.nl...smiles/043.gife rowniez w swieta. |  | 

|   |  | 

|   | 

| Beny.rac   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Pon Lis 29, 2010 9:30 pm   Re: PRACA W OKRESIE SWIATECZNYM |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | wcisowska7 napisał/a: |  	  | Chcialabym sie dowiedziec od kogos zorientowanego jak wyglada praca na zastepstwo w okresie swiatecznym.Dostalam propozycje pracy wlasnie na takich zasadach ,Pani napisala ,ze to praca w zaleznosci od zapotrzebowania ,prosze mi wyjasnic co to znaczy i czy wtedy pracuje sihttp://www.niedziela.nl...smiles/043.gife rowniez w swieta. | 

Witam,
 Miałem okazje pracować "na takich warunkach "

Przeważnie praca na 2-4 tyg - godz dużo bo ok 45-50 + dodatek za pracę w tym okresie czasu ... Wszystko zależy od branży - ja pracowałem przy zamówieniach w MAGAZYNIE ...

Powiem szczerzę po latach wiem że żadne pieniądze nie zastąpią świąt w PL z rodzinką/znajomymi itp

Pozdrawiam
 |  
				| _________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ …
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| wcisowska7   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pon Lis 29, 2010 10:04 pm   Dziekuje za inormacje |   
 |  
               | 
 |  
               | Dziekuje za informacje,sytuacja sie nieco zmienila .Najpierw miala byc praca w okresie swiatecznym ,a teraz Pani mi odpisala ,ze to bedzie praca na wezwanie .Nie jestem pewna .ale mysle ,ze bede siedziala i czekala na telefon ,o ile bedzie praca.Ale i tak sie ciesze ,bo bede razem z rodzina,zawsze to jakas odmiana. |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |