NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Śro Lis 17, 2010 5:06 pm
alimenty w polsce
Autor Wiadomość
anetaad4 
Poczatkujacy
anetaad4

Wysłany: Śro Lis 17, 2010 8:10 am   alimenty w polsce

witam z poprzedniego zwiazku mam dziecko w wieku6lat narazie mieszka w pl z moimi rodzicami dostawalam pieniadze z funduszu gdyz jego ojciec nie placil alimentow od2lat nie dostaje alimentow z funduszu gdyz moje zarobki przekroczyly limit komornik przysyla mi pisma ze siadl dluznikowi na konto od ojca dziecka wiem ze jest to kwota od800 do1000zl miesiecznie komornik powiedzial mi ze jak zostana splacone pieniadze ktore pobieralam z funduszu wtedy alimenty beda wplywac na moje konto
ale bedac w opiece spolecznej i rozmawiajac z pania ktora zajmuje sie alimentami dowiedzialam sie ze komornik ma obowiazek przelewac pieniadze na moje konto celem zaspokojenia potrzeb dziecka no i w systemie nie ma zanotowanych wplat od komornika na fundusz zadnych pieniedzy co teraz powinnam zrobic?moze ktos ma podobna sytuacje?dodam ze komornik nie chce ze mna rozmawiac powiedzial mi ze to co przekazala mi pani w opiece to dane poufne ktorych nie powinnam uslyszec a on ma inne prawa i to nic ze na wyroku sadowym zasadzajacym alimenty mam napisane ze na pierwszym miejscu komornik zaspokaja potrzeby dziecka zmienic komornika nie moge gdyz jest tylko jeden w regionie w ktorym mieszka ojciec mojego dziecka

m4rcin 
MODERATOR

Wysłany: Śro Lis 17, 2010 10:54 am   

skarga na komornika ?
a i komornik nie jest przywiazany do rewiru

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem

"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym?
Bill Machrone, 1991-09-24

guust 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Śro Lis 17, 2010 10:54 pm   

anetaad4, chyba forum nieodpowiednie do Twoich problemow...

Odpowiedz do tematu