Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:12 pm nowe mieszkanie
Witam,
zapewne byl nie jeden taki temat ... ale wpisujac (tak mysle) pokrewne hasla w "szukajce" nie wyskakuje mi nic doslownie nic , brak tematow. ale do sedna sprawy. dostalem mieszkanko socialne (wczesniej wynajmowalem prywatne) dostalem juz klucze ladnie pieknie.. tylko co teraz ? bylem juz w gemeente (czyli BSN zalatwiony ? smieci ? scieki ?) jak ma sie sprawa co do energi elekt. moge dodac ze w skrzynce na listy znalazlem po porzednim wlascicielu ( w gminie powiedziano mi ze sie go "pozbyli") pisma z enexis i nederlandse energie maastschappij (NLenergie?) glownie mi chodzi o jakies info. co mam teraz zrobic czy wystarczy ze
wypelnie wniosek na tej stronie ? czy jeszcze musze cos zrobic ? a moze inny dostawca bedzie bardziej korzystny ? czy powinienem o wiedziec jeszcze o jakis powinnosciach zwiazanych z moja sytuacja ? z gory dziekuje pozdrawiam