Wysłany: Wto Lut 01, 2011 5:16 pm Agencja Hands to Work ??
Witam Wszystkich
Mam do Panstwa pytanie . Posiada ktos moze Aktualne Informacje na temat Agencj Hands to Work ?? Wiem , ze na Forum wszedzie cos o tym pisza ale niestety opini niema wiele ta Agencja a dodatkowo komentarze sa z 2008 ,2009 r lub starsze a chcialabym wlasnie wiedziec jak jest teraz jesli chodzi o wyjazd do pracy przez ta Agencje . Bardzo prosze o szczere Informacje .
No czytalem ten POST juz wczesniej ale niema w nim wiele wypowiedzi za po jednej konkretne odpowiedzi Negatywnej nie bede sie odrazu nastawial na wszystko co zle ... bo wiadome nie kazdy tez moze prawde napisac itp ..
Moja znajoma pracuje przez ta firme, z tego co moge ci napisac pieniadze wyplacaja oferuja mieszkania firmowe w roznych warunkach, minus jest taki ze trzeba praktycznie zalatwiac wszystko poprzez polske, "koordynatorzy" nie sa zbytnio symatyczni. Ale jak na poczatek mysle ze nie jest najgorsza firma. Zawsze jakis poczatek i mozna przyjechac do NL i rozgladac sie za czyms innym