Zamknięty przez: Gochna H Śro Mar 13, 2013 4:48 pm |
Praca Sezonowa-Holandia. |
Autor |
Wiadomość |
Pitras
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 3:42 pm Praca Sezonowa-Holandia.
|
|
|
Witam.Mam do Was takie pytanko,ponieważ aktualnie jesteście w Holandii lub byliście w różnej pracy i macie jakieś doświadczenie przy tym.
A mianowicie moje pytanie polega na tym czy znacie jakieś zaufane Agencje Pracy sezonowej w Holandii?Cały czas poszukuję i albo są to fałszywe ogłoszenia albo ich brak.Chodzi mi o pracę 2-3 miesięczną.
Z góry dzięki za opdowiedz,może być także PW.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Zibby3
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 8:18 pm
|
|
|
Masz przecież tutaj na górze wątek o agencjach
http://www.niedziela.nl/f...pic.php?t=76238
osobiście, to mogę Ci ostrożnie polecić agencję Covebo, ale i z nią, to właściwie jest podobnie jak z innymi duzymi agencjami, czyli wszystko zalezy gdzie się trafi, i kiedy. |
|
|
|
|
raizzo
Poczatkujacy cool man
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 10:53 pm
|
|
|
Ja ze swojej strony polecam E&A pracowałem w tej agencji 4lata temu i w tym roku zamierzam tam wrócić, jest to według mnie jedna z lepszych agencji. Jedynie co mnie u nich denerwuje to że przycinają na domkach i są u nich kosmiczne normy, osobiście pracowałem w AH w Zwolle i nie było tak źle po za tym że Polacy musieli zapierniczać jak woły a Holendrzy pracujący na tych samych niby zasadach obijali się jak tylko mogli i nikt im uwagi nie zwrócił. Ogólnie po za tym jednym zastrzeżeniem nie mam nic do tego biura, pieniądze zawsze na czas bez żadnego ściemniania, dowóz busami do pracy. |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 11:22 pm
|
|
|
Male sprostowanie, osobiscie nigdy nie odczulam, ze zapierniczalam jak wol na produkcji. Malo tego, zawsze znalazlam czas, zeby z kims porozmawiac .... |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
raizzo
Poczatkujacy cool man
|
Wysłany: Śro Mar 13, 2013 12:01 am
|
|
|
Ja osobiście też wyrabiałem tą wyśrubowaną normę ale czasami bywało tak że nie szło zrobić bo szły jak nazłość same kiepskie zamówienia gdzie trzeba było trochę się nabiegać, a po za tym koleżanko widzę że robiliśmy w całkiem innych miejscach ponieważ w magazynach AH nie ma czegoś takiego jak produkcja. |
|
|
|
|
Pitras
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Mar 13, 2013 1:46 pm
|
|
|
Dzięki za podanie tych agencji pracy.Posiadacie jeszcze jakieś znane agencje? |