Witam. Mam problem a mianowicie w pazdzierniku ubieglego roku oboje z mezem zlozylismy wniski o dofinansowanie do ubezpieczenia za posrednictwem "pewnej kobiety" krora zajmuje sie tymi sprawami. Na mnie wyliczyla 89euro z racji tego, ze nie pracowalam, a na meza 44euro ktory pracuje. Ja swoje pieniadze otrzymalam po 3tygodniach, a maz czeka do dzis. Czy mozna sprawdzic na jakiejs stronce z pomoca DigiD czy zasilek zostal przyznany? Nie wiem co robic, bo mam nadzieje, ze nie trafilam na oszustke!!! Podziecie sie ze mna wiedza na ten temat. Pozdrawiam.
to dziwne bo jako malzenstwo powinniscie sie razem ubiegac o zorgtoeslag i wtedy kasa idzie na jedno konto dla obu osob razem bez ustalania ktora osoba ile dostanie wiec ta pani co ci to zalatwiala ma nikle pojecie o tym co robi albo zrobila to specjalnie zeby dwa razy skasowac zamiast raz a wy teraz macie problem