wymiana silnika |
Autor |
Wiadomość |
masiulek4
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 9:32 pm wymiana silnika
|
|
|
nawalił mi silnik w samochodzie mechanik który obejrzał temat stwierdził że najlepiej wymienić ok ale zawołał za samą robocizne 500euro jak sądzicie nie przesadził z lekka ja wiem ze każda robota kosztuje nie ma nic za darmo ale moim zdaniem lekka przesada jak ktoś ma namiary na dobry tani warsztat to prosze o info najlepiej w Rotterdamie. |
|
|
|
|
taner32
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 8:07 am
|
|
|
nie napisales jakie to auto a to spora roznica no i skad jestes.Mysle ze duzo taniej nie znajdziesz niestety |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Kwi 25, 2011 7:36 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 9:30 am
|
|
|
Okolo 60 euro kosztuje godzina pracy mechanika wiec to normalna cena.
Taniej bedzie kupic inne auto a to na sloop. |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 9:55 pm
|
|
|
stroopwafel napisał/a: | Okolo 60 euro kosztuje godzina pracy mechanika wiec to normalna cena.
zalezy jaki to samochod nie tak odrazu warto wszystko zlomowac. Zalezy co sie dokladnie popsulo w tym silniku??
Z calym szacunkiem ale tutaj w NL wiele rzeczy jest dla nich do wymiany na nowe bo nie naprawiaja - dosc czesto nie maja wiedzy jak naprawic tylko wiedza jak wymienic. |
Ostatnio zmieniony przez .:Paco:. Wto Kwi 26, 2011 9:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
masiulek4
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Kwi 27, 2011 10:01 am
|
|
|
nie tam żebym miał sentyment do tego auta ale słuzył mi ładnych pare lat i szkoda go na złom tym bardziej że reszta w nim jest ok jest to peugeot partner na 5 osób i zawsze siedzenia mozna złozyć coś przewieżć na razie jestem w Polsce jak wróce to będe szukał może wystarczy mały remoncik
[ Dodano: Czw Kwi 28, 2011 7:55 pm ]
stroopwafel napisał/a: | Okolo 60 euro kosztuje godzina pracy mechanika wiec to normalna cena.
Chyba posłucham Twojej rady i oddam go na złom i kupie inne auto. 350 silnik 500 robocizna to już 850 dołoże troche i na pewno polatam troche innym.DZIĘKI |
|
|
|
|
|