JAK DOSTAĆ SIĘ DO FIRMY E&A bez pośrednictwa w Polsce |
Autor |
Wiadomość |
ewela2009
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 44
|
Wysłany: Śro Mar 16, 2011 12:34 pm JAK DOSTAĆ SIĘ DO FIRMY E&A bez pośrednictwa w Polsce
|
|
|
Witam
mam pytanko jak można się dostać do firmy E&a
Ponieważ maja stronkę w internecie lecz to są Polskie adresy dzwoniłam tam i powiedzieli że to jest tylko dla osób które są w Polsce i wymagają wizyty osobiście i nie ma innej możliwośći
aby przez tą firmę zatrudnić się tutaj w Holandii na miejscu
Jeśli ktoś ma jakieś namiary bardzo proszę o kontakt
pozdrawiam |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
|
|
|
|
ewela2009
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 44
|
Wysłany: Śro Mar 16, 2011 1:02 pm
|
|
|
Dziękóweczka
Myśle że oni maj odpalaną jakąś cześć za pracownika lub dostaja kase za niego przez jakiś czas i dlatego ta Pani w biurze w Pl się tak broniła żebym przyjechała do PL na rozmowe to wtedy mam prace zapewniona |
|
|
|
|
dariusz19821982
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 11:47 am
|
|
|
do tilburga sie zglos na ringbaan noord |
|
|
|
|
quaq
Poczatkujacy quaq
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 2:53 pm
|
|
|
Pisalem kilkukrotnie na te adresy z holenderskiej strony eena, ale w odpowiedzi zawsze dostaje mail od automatu ktory informuje ze dany pracownik tzn osoba odbierajaca maile jest nieobecna lub tez pisza mi ze mam sie kontaktowac w zbiurem w polsce |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 8:26 pm
|
|
|
Jezeli jestes w PL to innej rady niema, tylko po uprzednim kontakcie z polskim biurem mozesz sie dostac do E&A.
Natomiast jeśli mieszkasz w NL, to oprócz tego, ze wyslesz e-mail (przynajmniej w j.angielskim), to radzilabym jeszcze zadzwonic do wybranych biur, bo wiadomo, ze potencjalny pracodawca skontaktuje sie z taka osoba, ktora wysle swoje cv, zgloszenie+zadzwoni i bedzie w stanie przekonac poprzez rozmowe tel. aby zostac zaproszonym na rozmowe.
E-maili zawierajacych cv, prosby o prace, o kontakt, o zainteresowanie dana osoba takie biura dostaja dziesiatki.
quaq jesli piszesz na adres e-mail danego biura i w odpowiedzi otrzymuje taka wiadomosc, to pofatyguj sie i zadzwon, bo przeciez w takim biurze nie pracuje tylko jedna osoba. |
Ostatnio zmieniony przez agastepa13 Czw Kwi 14, 2011 8:28 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|