NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Upadłość Uitzenbureau!!!!
Autor Wiadomość
Rafal1990 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:54 am   Upadłość Uitzenbureau!!!!

Witam forumowicze i mam do Was pytanie. Dowiedzialem sie przez polskie biuro podatkowe ktore bedzie mnie rozliczac jeszcze za rok 2009 ze uittzenbiuro DIVA z hagi przez ktore pracowalem w holandii oglosilo upadłosc. W nastepnym tygodniu ma sie pojawic tam osoba ktora ma sie zajac formalnosciami i co najwazniejsze wyslaniem jarografów salarisow osobom ktore przez nie pracowaly by mogly sie rozliczyc. Moje pytanie jest takie czy orientujecie sie moze ile moze potrwac wyslanie tych dokumentow na tle procesu upadlosci tego biura???dziekuje za wpisy i pozdrawiam!!!!

bejupi 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 11:38 am   

jaaropgave za 2009 rok powinienes dostac do bodajze konca lutego 2010 jesli go jeszcze nie dostales to juz chyba nie dostaniesz rozliczyc podatek mozesz z ostatniego salarisa

Dawid1986 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 8:34 pm   

a jak i go niema mi pracodawca powiedział ksiegowej sie nie chce szukać zawaliłeś sorry ja ci nie pomoge solarisow nie dostawałem tylko koperty z pieniendzmi straciłem kase czy nie mam szanse ja odzyskać z balastingu

andi 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:45 pm   

Jedyne co Ci pozostaje to iść do Belastingdienst i poprosić o Fiscale Loon Gegevens za rok który Cie interesuje. Przedstawić im sytuację, że nie ma możliwości uzyskania Jaaropgave, bo biuro uległo likwidacji.
Ja miałem podobną sytuację i otrzymałem taki dokument. Nie ma znaczenia do jakiego oddziału pójdziesz.

Rafal1990 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 1:39 pm   

Dzieki wielkie Andi!!!:) bede kombinowal!!!!

Odpowiedz do tematu