Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:54 am Upadłość Uitzenbureau!!!!
Witam forumowicze i mam do Was pytanie. Dowiedzialem sie przez polskie biuro podatkowe ktore bedzie mnie rozliczac jeszcze za rok 2009 ze uittzenbiuro DIVA z hagi przez ktore pracowalem w holandii oglosilo upadłosc. W nastepnym tygodniu ma sie pojawic tam osoba ktora ma sie zajac formalnosciami i co najwazniejsze wyslaniem jarografów salarisow osobom ktore przez nie pracowaly by mogly sie rozliczyc. Moje pytanie jest takie czy orientujecie sie moze ile moze potrwac wyslanie tych dokumentow na tle procesu upadlosci tego biura???dziekuje za wpisy i pozdrawiam!!!!
jaaropgave za 2009 rok powinienes dostac do bodajze konca lutego 2010 jesli go jeszcze nie dostales to juz chyba nie dostaniesz rozliczyc podatek mozesz z ostatniego salarisa
a jak i go niema mi pracodawca powiedział ksiegowej sie nie chce szukać zawaliłeś sorry ja ci nie pomoge solarisow nie dostawałem tylko koperty z pieniendzmi straciłem kase czy nie mam szanse ja odzyskać z balastingu
Jedyne co Ci pozostaje to iść do Belastingdienst i poprosić o Fiscale Loon Gegevens za rok który Cie interesuje. Przedstawić im sytuację, że nie ma możliwości uzyskania Jaaropgave, bo biuro uległo likwidacji.
Ja miałem podobną sytuację i otrzymałem taki dokument. Nie ma znaczenia do jakiego oddziału pójdziesz.