NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukuje informacji o Personal Partners Europe z Katowic
Autor Wiadomość
themis
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 3:52 pm   Poszukuje informacji o Personal Partners Europe z Katowic

Mam możliwość wyjazdu do pracy w Pijancker. Praca przy orchideach. niestety nie moge nigdzie znaleźć informacji o tym pośredniku pracy. Nie wiem czy są godni zaufani. może ktoś z was coś o nich wie. Będę wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam

merlin 123 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Paź 07, 2008 12:42 pm   personal partners

Witam,
Pracowałem za ich pośrednictwem 2 m-ce i wystarczy. Pośrednikiem to oni są tylko z nazwy.
Niby wszystko było ok. Pieniądze z wypłaty przychodziły na czas, ale...
mili to oni są tylko jak jesteś w holandii i pracujesz dla nich, zresztą i to nie zawsze.
1) w razie kłopotów z pracodawcą sam musisz wszystko załatwiać oni Ci nie pomogą
2) po powrocie do polski juz 2 tygodni czekam na 2 ostatnie wyplaty i na tzw. dodatek wakacyjny ktory mi sie nalezy.

Jak chcesz to jedź. powodzenia ale odradzam

[ Dodano: Wto Paź 07, 2008 12:43 pm ]
i dodam jeszcze ze mimo wysylanych codziennie maili i proby dodzwonienia sie do nich moje prosby o przeslanie MOICH pieniedzy sa ignorowane

Amstel2009 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Wrz 28, 2011 2:55 pm   

Pijancker Oooo dobrze znana mi miejscowosć oraz firma jesli mozna ją tak nazwac!bardziej pasuje Krzak!moze pare słów wyjaśnienia wyjazdy odbywaja sie przez bióro z katowic a wiekszością zajmuje sie pani A Halama gwarantuje prace mieszkanie no i co najwarzniejsze długi kontrakt jak wygląda to w realu?jedziecie do holandi pracujecie tydzień po czym dostajecie telefon od kordynatora(pana kacpra pozdro)telefon ze umowa z pracodawca została rozwiazana bo pracodawca ma do tego prawo!i radzcie sobie sami mimo ze dzien wczesniej dostałem od ich bióra w pijnacker umowe która mozna sie podetrzec bo nikt nie bierze za nią odpowiedzialnosci ani do niczego nie Wiąrze!! :039:

misia0101 
Super gaduła

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Czw Wrz 29, 2011 7:56 am   

Ja takze pracowalam przez ich oddzial ale PP europe w Emmen (moim koordynatorem byl Piotr).
Bylo fajnie, wyplaty i rozliczenie, i paski wyplad - wszystko na czas, ale mialam takze bajki typu obiecanki-cacanki. wspolpraca skonczyla sie NAGLE, biuro nawet nie raczylo mnie poinformowac ze juz pracy dla mnie nie maja... zrobil to za nich pracodawca (uzytkownik). Na maile nie odpowiadaja.

Ja mieszkam tutaj na stale, ale NIKT kto pracowal (z moich znajomych) na szklarniach a przyjechal z pl- nie byl zadowolony z ich posrednictwa. Domki-straszne!!! Zasada radz sobie sam to podstawa! (gdzie byly przypadki ze ludzie oknami wychodzili z domkow firmowych, bo drzwi nie dalo sie zima otworzyc :/ )

[ Dodano: Czw Wrz 29, 2011 7:57 am ]
aha - wpolprace z nimi mozesz zakonczyc zaraz po przyjezdzie do nl. nie tylko dlatego ze niebedzie pracy, ale takze ot tak......

lilka85 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Wrz 29, 2011 4:39 pm   Poszukuje informacji o Personal Partners Europe

Zaciekawilo mnie to biuro, mieszkam niedaleko Pijnacker ale jeszcze nigdy o nich nie slyszalam. Na ich stronie (tylko polskiej) jest po prostu stacjonarny do biura w Pijnacker, chyba sie nie zgadza bo nie moge sie dodzwonic. Macie moze jakies swieze informacje, tj. numer telefonu, jaka prace maja i czy teraz u nich da sie cos znalezc. Z gory dzieki za info

Odpowiedz do tematu