NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Konfrontacja Sztuk Walki
Autor Wiadomość
Grusia 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Maj 21, 2011 9:36 pm   Konfrontacja Sztuk Walki

Jestem ciekawa jak wam się podobają bo dla mnie osobiście dzisiejsze walki są na wyższym poziomie niż ostatnio :038: , przynajmniej nasi rodacy lepiej się prezentuja niz poprzednim razem.
Jak obejrzycie to napiszcie jakie są wasze odczucia, ja lece dalej oglądać :062:

Mściciel 
Poczatkujacy
Mściciel

Wysłany: Sob Maj 21, 2011 11:50 pm   

Odczucia jak najbardziej pozytywne. Szkoda mi Mariusza. Ale i tak sie sporo poprawił od ostatniej walki.

Estamos 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Nie Maj 22, 2011 11:34 am   

Pudzianowski nie będzie już lepszy. Mariusz był od noszenia, przerzucania ciężarów. Jago mięśnie i stawy przyzwyczajone są do w ogóle innych obciążeń. Cokolwiek by robił teraz na pewno nie nabierze motoryki którą mają bokserzy, zapaśnicy czy ludzie ćwiczący ju jitsu.

Chalidow, na KSW super. Człowiek z takimi umiejętnościami jak najszycbiej powinien spróbować swoich sił w UFC. Jeśli jest naprawdę dobry tam sobie poradzi.

Reszta rodaków do pracy. Za dużo w tym czekania na fart a za mało umiejętności.

Taka dygresja, czy wam też piersi tej dziewczyny wydawały olbrzymie? To prawdziwa cycolina była!

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Nie Maj 22, 2011 1:56 pm   

Estamos napisał/a:
Pudzianowski nie będzie już lepszy. Mariusz był od noszenia, przerzucania ciężarów. Jago mięśnie i stawy przyzwyczajone są do w ogóle innych obciążeń. Cokolwiek by robił teraz na pewno nie nabierze motoryki którą mają bokserzy, zapaśnicy czy ludzie ćwiczący ju jitsu.

Witam,

Uważam tak samo - Pudzian moim zdaniem nie ma szans aby coś osiągnąć w KSW ( przy straciu z każdym zawodnikiem który waży ponad 100 kg i ma ok 180-190 cm i ma za sobą kilka walk to POKONA Pudziana )

Plusy Pudziana to siła i gabaryty i nic innego

Może za raz ktoś mi zarzuci że co ja mogę wiedzieć ale tak sie składa że troszkę lizałem tematu ju jitsu i uważam że w rok intensywnych ćwiczeń to już sie potrafi założyć "trójkąt " oraz obalić zawodnika do parteru i założyć blokadę ...

A Pudzian oprócz tego że walił na oślep i męczy sie w 5 min tak że nie umie gardy trzymać to soory ale co ON poprawił od startu w KSW( a bym zapomniał podhaczył i sprowadził do parteru ale co potem mysłał ze przeciwnik sie poda ??? )

Uważam że PUDZIAN osiągnął bardzo wiele w strongmenach i że jest zawziętym i IDEALNYM Strogmenem ale do WOJOWNIKA mu brakuje i raczej nim nie będzie ( w tym sporcie ponocz siła to 20-30 % reszta to myślenie i technika .... )

Mamed Chalidow pokazał STYL i udowodnił że nie trzeba być DUPNYM ale trzeba myśleć i mieć technikie aby wygrać walkę ... :027:

skarbus 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Śro Maj 25, 2011 8:33 am   

walka Mameda bardzo mi sie podobala tylko szkoda ze byla taka krotka i w sumie nie moglismy zobaczyc na co go stac..
a co do Mariusza ja wolalam go osobiscie jak podnosil ciezary za to go podziwialam bo to co teraz robi niezbyt mi do niego pasuje...

ps. odnosnie biustu tych dziewczyn tez sie zastanawialam jakie one rozmiar nosza.. ale to wszystko dzieki gorsetowi.. piersi wysadzil im do gory ale tez poprostu sporo je przez to splaszal dlatego kamerowali je z gory a nie z przodu..tak mi sie wydaje..

jso 

Wysłany: Śro Maj 25, 2011 9:28 am   

Mariusz jeszcze się rozkręci, w końcu jest bardzo pracowity, a nie od razu Rzym zbudowano. Prawie każdy zawodnik ma na swoim koncie porażki, póki co wygrywał z niezłymi zawodnikami, więc źle mu nie idzie. Najlepszy może nie będzie, przez co będąc przyzwyczajonym do osiągania z reguły I miejsca w strongmanach można być nieco zawiedzionym. Jak dla mnie to fajnie, że próbuje czegoś nowego i tak długo jak ma na koncie więcej zwycięstw niż porażek, to nie mam nic przeciwko trzymaniu się tego sportu.

Estamos 

Wysłany: Śro Maj 25, 2011 4:37 pm   

Jso,
Pudzian pokonał pokonał dwa razy Najmana, grubasa Butterbeana którego wiekszość facetów w wieku produkcyjnym pokonałaby tak samo jak zrobił to Pudzian. Aha był jeszcze ten Japończyk, podejrzewam że gdyby walka z Japończykiem trwała 3 minuty dłużej mooglibyśy zaobserwować ciekawe zjawisko. Mianowice samozapłon ciała z powodu braku tlenu...

Odpowiedz do tematu