NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Sob Cze 11, 2011 11:23 am
rodzinne
Autor Wiadomość
slaj15 
Poczatkujacy
slaj15

Wysłany: Sob Mar 19, 2011 10:16 pm   rodzinne

mam taki problem od trzech lat pobieram rodzinne w holandi,zona z dzieckiem sa w polsce teraz otrzymalem pismo z holandi zeby przedstawic zaswiadczenie ze dziecko pozostaje przy zyciu.Skad wziasc takie zaswiadczenie w urzedzie miasta mowia ze notariusz nie oni a kiedy dzwonilem do biura przez ktore bylo zalatwiane rodzine mowia ze urzad miasta powinien wystawic.Prosze o odpowiedz czy ktos mial podobna sytuacje

dorota w
Super gaduła

Wysłany: Nie Mar 20, 2011 8:16 am   Re: rodzinne

slaj15 napisał/a:
mam taki problem od trzech lat pobieram rodzinne w holandi,zona z dzieckiem sa w polsce teraz otrzymalem pismo z holandi zeby przedstawic zaswiadczenie ze dziecko pozostaje przy zyciu.Skad wziasc takie zaswiadczenie w urzedzie miasta mowia ze notariusz nie oni a kiedy dzwonilem do biura przez ktore bylo zalatwiane rodzine mowia ze urzad miasta powinien wystawic.Prosze o odpowiedz czy ktos mial podobna sytuacje

Zgadza się-urząd miasta -ja,parę lat temu wysyłałam poświadczenie zamieszkania dziecka(jest zameldowane,czyli żyje) i nikt do tej pory nie miał żadnych uwag a rodzinne jest nam wypłacane bez problemu.

mavd 
Mega gaduła

Pomogła: 45 razy
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 11:35 am   

z tylu tego pisma ktore dostales , sa dane twojego dziecka i tam tez jest miejsce na podpis kogos z gminy kto poswiadczy ze dziecko zyje

monika

slaj15 
Poczatkujacy
slaj15

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 7:41 pm   

dziekuje serdecznie

karolina77_1977 
Poczatkujacy
karolina77

Wysłany: Pią Cze 10, 2011 6:41 pm   

Witam serdecznie. Od roku mieszkam w Holandii nigdy tutaj nie pracowałam mam 14 letnie dziecko i z drugim jestem w ciazy,niestety sprawy sie trochę skomplikowaly i jestem samotna matka.Czy przysługuje mi jakis zasilek?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi