Przesunięty przez: Gochna H Sob Cze 11, 2011 11:23 am |
rodzinne |
Autor |
Wiadomość |
slaj15
Poczatkujacy slaj15
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2011 10:16 pm rodzinne
|
|
|
mam taki problem od trzech lat pobieram rodzinne w holandi,zona z dzieckiem sa w polsce teraz otrzymalem pismo z holandi zeby przedstawic zaswiadczenie ze dziecko pozostaje przy zyciu.Skad wziasc takie zaswiadczenie w urzedzie miasta mowia ze notariusz nie oni a kiedy dzwonilem do biura przez ktore bylo zalatwiane rodzine mowia ze urzad miasta powinien wystawic.Prosze o odpowiedz czy ktos mial podobna sytuacje |
_________________ slaj15 |
|
|
|
|
dorota w
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 8:16 am Re: rodzinne
|
|
|
slaj15 napisał/a: | mam taki problem od trzech lat pobieram rodzinne w holandi,zona z dzieckiem sa w polsce teraz otrzymalem pismo z holandi zeby przedstawic zaswiadczenie ze dziecko pozostaje przy zyciu.Skad wziasc takie zaswiadczenie w urzedzie miasta mowia ze notariusz nie oni a kiedy dzwonilem do biura przez ktore bylo zalatwiane rodzine mowia ze urzad miasta powinien wystawic.Prosze o odpowiedz czy ktos mial podobna sytuacje |
Zgadza się-urząd miasta -ja,parę lat temu wysyłałam poświadczenie zamieszkania dziecka(jest zameldowane,czyli żyje) i nikt do tej pory nie miał żadnych uwag a rodzinne jest nam wypłacane bez problemu. |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 11:35 am
|
|
|
z tylu tego pisma ktore dostales , sa dane twojego dziecka i tam tez jest miejsce na podpis kogos z gminy kto poswiadczy ze dziecko zyje
monika |
|
|
|
|
slaj15
Poczatkujacy slaj15
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 7:41 pm
|
|
|
dziekuje serdecznie |
_________________ slaj15 |
|
|
|
|
karolina77_1977
Poczatkujacy karolina77
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 6:41 pm
|
|
|
Witam serdecznie. Od roku mieszkam w Holandii nigdy tutaj nie pracowałam mam 14 letnie dziecko i z drugim jestem w ciazy,niestety sprawy sie trochę skomplikowaly i jestem samotna matka.Czy przysługuje mi jakis zasilek? |
|
|
|
|
|