Uitzendbureau voor Polen - UVP |
Autor |
Wiadomość |
poniat
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 4:15 pm Uitzendbureau voor Polen - UVP
|
|
|
Witam, zna ktoś to biuro?? Bo dostałem ofertę i się zastanawiam czy aplikować |
|
|
|
|
misia0101
Super gaduła

Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 4:28 pm
|
|
|
Nawet wujek google nie zna takiego biura :/ |
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum. |
|
|
|
|
poniat
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
misia0101
Super gaduła

Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 8:01 pm
|
|
|
Przeciez ta firma nawet kvk numeru nie ma! Jesli to wogole jest jakas istniejaca firma :/
[ Dodano: Wto Cze 28, 2011 8:02 pm ]
NIE ma to jak autoreklama |
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum. |
|
|
|
|
poniat
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 9:07 pm
|
|
|
A mógłbym prosić linka gdzie można ten kvk sprawdzić. Szukałem tez w krs ale nie ma, właśnie dziwnie to wygląda że o tym biurze nic nie ma... |
|
|
|
|
bejupi
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 9:13 pm
|
|
|
to proste ze takie firmy krzaki trzeba omijac szerokim lukiem |
|
|
|
|
Kosi.
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 1:57 pm
|
|
|
Też znalazłem tą ofertę i wydaje się fajna nawet za fajna. Narazie nie chcą pieniędzy a moje podanie jest zaakceptowane. Wyjazd miałby być do 23 lipca. Na swojej stronie piszą że mają certyfikat RIA, istnieje jakaś możliwość sprawdzenia tego tzn. numeru tego certyfikatu ?? Ktoś się może orientuje jak można to sprawdzić ??. Umowa jest podpisywana w Holandii na miejscu więc też w miarę uczciwe podejście, ale fakt że nie można znaleźć nigdzie nic o tej agencji jest martwiący. Jedyne co proponują to możliwość dojazdu za 180 zł po zniżce u jednego z przewoźników a konkretnie http://bzpol.vooa.pl/ . Lepiej olać tą agencje czy może próbować ?? |
|
|
|
|
aicmak
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 2:09 pm
|
|
|
To samo. Wysłałam zgłoszenie swoje i chłopaka. Rzekomo zostało pozytywnie rozpatrzone i czekają na wiadomość odnośnie transportu. Też zastanawiam się czy to jest wiarygodne biuro. Da się jakoś sprawdzić ten certyfikat RIA? Albo czy zna ktoś może stronę, gdzie są zarejestrowane takie firmy? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
poniat
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 2:32 pm
|
|
|
Mnie intryguje fakt iż nic nie piszą o rozmowie kwalifikacyjnej |
|
|
|
|
rafalnxxl
Poczatkujacy rio123
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 3:33 pm
|
|
|
też sie zastanawiam czy jechać z kumplem dostałem zawiadomienie ze zaakceptowali to i zeby sie wstawić tam do 23Lipca i nie wiem co robić ? w internecie nei ma ni o tej firmie niby ze przez agencje pracy to legalna ale co dalej ?;/ |
|
|
|
|
Damdus
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 4:16 pm
|
|
|
Uitzendbureau voor Polen - UVP
Myśle że to kit tyle co wiem przewożnik ma konto w bank śloński i jest z gdyni pisałem do tej agencji prosząc o telefon nic nie odpisali więcej mam numer niby firmy istniejącej na miejscu +31503130526 ale coś mi sie nie zgadza |
_________________ Damduś |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 4:21 pm
|
|
|
Numer od 2007 roku jest przeniesiony z KPN do Tele2, wiec powien byc aktywny...
ale jest to numer psyhoterapeuty: http://www.psychotherapeu...-thomassen.html |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
Ostatnio zmieniony przez m4rcin Śro Cze 29, 2011 4:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Damdus
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 4:23 pm Re: Uitzendbureau voor Polen - UVP
|
|
|
poniat napisał/a: | Witam, zna ktoś to biuro?? Bo dostałem ofertę i się zastanawiam czy aplikować |
czy dokumenty rekrutacji dostaje się do wypełnienia w systemie liczeniowo magazynowym?
[ Dodano: Sro Cze 29, 2011 4:26 pm ]
to jakaś lipa na 99% ja już tak raz pojechałem to niby nie naciagaja ale firmy nie ma a przewożnik żekomy wpłaca kaske na swoje konto szukając naiwnych bo nawet takiej firmy przewozowej nie ma a powinna być na 100% jeżeli przewozi ludzi na takich trasach |
|
|
|
|
shaolin
Poczatkujacy $haolin
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 4:29 pm
|
|
|
Hej, ja i mój chłopak również dostaliśmy maila w związku z pomyślnym przejściem pierwszego etapu rekrutacji. Generalnie chyba zaryzykujemy i pojedziemy. Jeśli ktoś też się wybiera, piszcie na maila: [email protected]
P. S. Chyba większej grupy ludzi nie wywiozą nigdzie...?! |
Ostatnio zmieniony przez shaolin Śro Cze 29, 2011 4:31 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Damdus
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 4:32 pm
|
|
|
ludzie nie ma takiej firmy przewozowej jak ten facet sprawdzałem jeżeli jest przewożnik musi byc zarejstrowany w zeszeniu przewozów zagranicznych a takiej osoby i firmy nie ma |
|
|
|
|
|