Kłopoty z kartą i dostępem do konta ing... |
Autor |
Wiadomość |
AtomicFeelings
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 6:59 am Kłopoty z kartą i dostępem do konta ing...
|
|
|
Witam.
Przedstawie swoją sytuacje:
Mam dwie karty ing, z czego jedną sam sobie wyrobiłem bo stara mi się rozmagnesowała a drugą przysłali mi z holandii nie wiadomo po co. Cały czas jednej używałem, chociaż ostatnio przez 3 miesiące nie używałem jej i gdy wczoraj chciałem z niej pieniądze wypłacić w Polsce wyskakuje mi komunikat w bankomacie "Bankomat nie obsługuje tej karty albo jest ona nieaktywna".
Więc wróciłem do domu po drugą kartę, której pierwszy raz wczoraj używałem i ten sam problem. Później jeszcze spróbuje zapłacić jedną z tych kart może to się chociaż uda.
A drugi problem jest taki że gdy chciałem się zalogować do internetowego konta i zmienić sobie hasło to musiałem już na tę drugą kartę. I teraz nie wiem czy nowy login i hasło przyjdą w dwóch kopertach pod wskazany adres, czy też przyjdzie tylko login a hasło będę musiał w banku odebrać.
Bo jeśli w banku osobiście to mam przechlapane, bo bym sobie musiał nowy pasek niemiecki wyrobić i jechać specjalnie do NL po swoją kasę...
Jeszcze jedno pytanie, gdybym chciał zamknąć konto z polski a mam na nim około 1700Euro to wtedy wyślą mi na inny numer konta kasę?
Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez AtomicFeelings Wto Paź 18, 2011 7:27 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 7:21 am
|
|
|
Cytat: | Mam dwie karty ing, z czego jedną sam sobie wyrobiłem bo stara mi się rozmagnesowała a drugą przysłali mi z holandii nie wiadomo po co. Cały czas jednej używałem, chociaż ostatnio przez 3 miesiące nie używałem jej |
ales namotal
poczytaj co pisza w podobnych watkach
http://forum.niedziela.nl/viewtopic.php?t=63223
http://www.niedziela.nl/i...pl&cr=countryNL |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Paź 18, 2011 7:24 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|