Zamknięty przez: Gochna H Nie Paź 16, 2011 12:06 pm |
Mycie własnego samochodu na ulicy w Holandii ??? |
Autor |
Wiadomość |
patrico
Poczatkujacy patrico
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 4:46 am Mycie własnego samochodu na ulicy w Holandii ???
|
|
|
Witam posiadam samochód jednak mam problem z myciem własnego samochodu , Cenię sobie dokładne mycie samochodu , w chwili obecnej mieszkam w bloku gdzie nie mam miejsca na Mycie auta .
Oczywiście zdaje sie że ten problem można bez problemowo ominąć jadąc na myjnię samochodową bez dotykową ale to jednak nie to samo każdy z nas wie ! .
Więc moje pytanie sie rodzi :
Czy można myć samochód na miejscu parkingowym ( na parkingu ) w Holandii ? , pytając wiele osób jednak nie usłyszałem wiarygodnych odpowiedzi na to pytanie , jeżeli wiesz coś na ten temat nie zwlekaj tylko podziel sie swoją wiedzą w tym temacie . |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 11:01 am
|
|
|
u minie sasiedzi myja na ulicy |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 11:03 am
|
|
|
nie wiem jak sie to ma do przepisow, ale dosc czesto widze jak sasiedzi myja auta na parkingu pod domem.
ja jezdze na myjnie reczna gdzie myje sie samemu. za kilka euro masz dostep do myjki cisnieniowej i wody z szamponem. po prostu biore swoje wiaderko, gabke i myje sam. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Hera
MODERATOR Hera
Pomogła: 8 razy Wiek: 53 Dołączyła: 11 Maj 2007 Posty: 952
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 11:47 am
|
|
|
Ja osobiście widziałam Holenderkę myjącą swój samochód na chodniku przed swoim domem (piętrowa "kamienica") w centrum Rotterdamu. Chodnik był dość szeroki, od ulicy dzieliła go jeszcze droga rowerowa i płatne miejsca parkingowe. |
_________________ Nigdy nie poddawaj się kiedy zgaśnie światło
Gdy cię walnie życia pięść
Nigdy nie poddawaj się dzisiaj nie jest łatwo
Jutro będzie lepszy dzień |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|