Zamknięty przez: Gochna H Wto Kwi 16, 2013 1:10 pm |
konto zlotowkowe w holenderskim banku |
Autor |
Wiadomość |
eyola8
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 15, 2013 10:44 am konto zlotowkowe w holenderskim banku
|
|
|
Witam
Orientuje sie moze ktos czy jakis holenderski bank oferuje konto walutowe zlotowkowe?? |
|
|
|
|
lubcjusz
Gaduła
|
Wysłany: Pon Kwi 15, 2013 8:02 pm
|
|
|
Witaj, na 100% takiego konta z taką walutą nie ma. Dlaczego nie skorzystasz z banku "polskiego"? |
|
|
|
|
eyola8
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 8:39 am
|
|
|
poniewaz nie mam konta w polskim banku a nasz cudowny urzad skarbowy nie chce przelac mi zwrotu podatku na inne wybrane przeze mnie konto |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 9:57 am
|
|
|
skoro US nie chce ci zrobic przelewu zagranicznego, to konto zlotowkowe w NL nie rozwiaze twojego problemu.
skorzystaj z rady lubcjusz i zaloz konto w PL, albo skorzystaj z konta rodziny/znajomych w kraju. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
eyola8
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 11:42 am
|
|
|
Widze ze sie nie rozumiemy. Nie ma opcji aby zwrot zostal przelany na konyo mojej msmy ciotki psa czy sasiada, musi byx to moje osobiste konto. A do polski wybieram sie dopiero w sierpniu wiec nie mam jak wczesniej zalozyc konta. Konto zlotowkowe rozwiaze moj problem poniewaz beda zgadzaly sie wszystkie dane |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 1:10 pm
|
|
|
eyola8, Cytat: | Orientuje sie moze ktos czy jakis holenderski bank oferuje konto walutowe zlotowkowe |
lubcjusz,
Cytat: | Witaj, na 100% takiego konta z taką walutą nie ma |
otrzymales/as odpowiedz wiec nie draz tematu ,bo nikt ci nie udzieli tu takiej odpowiedzi jakiej oczekujesz |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
|