Pytanie odnośnie formularza |
Autor |
Wiadomość |
arek11
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 4:07 pm Pytanie odnośnie formularza
|
|
|
Przepraszam, że zakładam nowy temat, ale poprzedni jest zablokowany, a próbowałem różnych kombinacji w opcji szukaj i nic nie mogę znaleźć.
Mam takie pytanie, czy ktoś kto wysyłał wniosek o rozłożenie należności na raty do Belastingdienst mógłby podpowiedzieć co należy wpisać (czy pominąć?) w rubrykach dotyczących auta, domu, hipoteki etc. jeżeli ich po prostu nie posiadam? Pytam ponieważ w adnotacji na wstępie jest informacja, aby wypełnić wszystkie pola, w przeciwnym razie wniosek zostanie odrzucony.
Chodzi o ten formularz http://download.belasting...242o14plfol.pdf |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 4:19 pm
|
|
|
jesli cie nie dotyczy to piszesz n.v.t. odpowiednik polskiego nie dotyczy |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 4:20 pm
|
|
|
jezeli takowego nie posiadasz ( takze w Pl lub na poslich blachcach ) to wpisz poprostu : N.T.V. a w polu na sume wpisz poprostu 0 . Nie zapomnij o danych partnera/partnerki jej wlasnosci tez masz wpisac w polach obok zanznaczonych w zoltej kolumnie . Masz tez w tych tak-nie pytaniach zaznaczone jakie punkty w twojej sytuacji masz wypelnic . Dobrze poczytaj i te punkty wypelniaj innych nie musisz |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
arek11
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 5:03 pm
|
|
|
Dzięki wielkie Wam dziewczyny
może trochę późno, ale Szczęśliwego Nowego Roku
[ Dodano: Wto Sty 03, 2012 5:16 pm ]
jeszcze jedno pytanie póki temat nie został zamknięty; czy gdybym w punkcie 3 krótkie uzasadnienie wniosku napisał po angielsku wniosek zostanie odrzucony? |
|
|
|
|
|