Good Job z Wodzisławia Śląskiego |
Autor |
Wiadomość |
celek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 3:31 pm Good Job z Wodzisławia Śląskiego
|
|
|
Czy ktoś korzystał z usług tej agencji ?
Jakie wrażenia. Czy wywiązuje się z umowy ?
Czytałem różne opinie, teraz chcę spytać Was o zdanie.
Dziękuje za zainteresowanie.
[ Dodano: Sro Cze 22, 2011 4:24 pm ]
Ponawiam pytanie by temat nie umarł. Na pewno ktoś z forum korzystał z usług tej agencji lub słyszał o niej opinie. Agencja jest prowadzona przez panią****** nie podajemy danych osobowych na forum .
Chodzi mi głównie o wypłacalność. Warunki zakwaterowania nie mają znaczenia-ważne by było zakwaterowanie.
Liczę na Was |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Cze 22, 2011 3:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kubrickorange
Poczatkujacy ...
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2013 3:31 pm
|
|
|
czy nikt nie zna tej firmy?
szukałam trochę w internecie i opinie są skrajnie rozne- od oskarżeń o wielkie oszustwo po zachwyt nad dobrą organizacją.
może ktoś napisać coś więcej na ich temat.
nie chce ryzykować i jechać jeśli są oszustami, ale z drugiej strony wiadomo, że są ludzie którzy narzekają, bo zwyczajnie są leniwi a liczą na złote góry w Holandii. |
|
|
|
|
hjkr
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 9:44 am
|
|
|
byłem z tą firmą pierwszy raz jak jechałem, wróciłem dość szybko po około 3 miesiącach, oszukują na godzinach, ale to co zarobisz to i tak w tuskolandzie bys nie zarobil.
Byłem jeszcze w nl kilka razy, z różnych agencji i ta w porównaniu do reszty i tak jest rewelacyjna, kase po zjezdzie do polski wyplacili, takze nie mam w sumie im nic do zarzucenia, polecamjechacna 3-4 miechy i ogarniac dalej na miejscu cos lepszego |
|
|
|
|
|