Huurtoeslag i problemy z wyplacaniem |
Autor |
Wiadomość |
lewutki
Poczatkujacy
Wiek: 44 Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 9 Skąd: Szczecin / Terneuzen
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 10:07 pm Huurtoeslag i problemy z wyplacaniem
|
|
|
Witam,
na poczatku po czesci okresle sytuacje potem prosze o odpowiedzi czy moze i Wam sie to przytrafilo i czy udalo Wam sie cos dowiedziec w tej sprawie.
Zlozylem 1.5 miesiaca temu formularz o huurtoeslag (poprzez wykwalifikowanego ksiegowego) po okolo 2-3 dniach po zalogowaniu sie na stronie Belasting przez digid moj dodatek zostal przetworzony, w nastepnym miesiacu danego dodatku nie dostalem. Po rozmowie telefonicznej oraz po otrzymaniu pisma z Belastingu o przyznaniu dodatku tylko czekalem do 20-tego. 19-tego loguje sie przez Digid i tu ..... o zgrozo dodatek do wyplaty ale zamiast na moje konto widnieje na jakies inne, przez swojego pracodawce udalo mi sie zablokowac wyplate (jutro bede wyjasnial sprawe). Poniewaz staralem sie o dodatek w tym samym okresie co moj kolega z pracy zadzwonilem do niego po czym po konfrontacji ta sama sytuacja zdazyla sie rowniez u niego, a co jest w tym najbardziej dziwnego nasze dodatki mialy trafic na to samo konto o numerze 603515231 (mamy mieszkania od dwoch roznych maklerow w dwoch roznych miastach i od roznych wlascicieli). Jutro bede kontaktowal sie z Belastingiem zeby wyjasniac ta sprawe, jezeli miales taka przygode prosze o odpowiedz. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 11:27 pm
|
|
|
a nie macie tego samego ksiegowego? |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
lewutki
Poczatkujacy
Wiek: 44 Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 9 Skąd: Szczecin / Terneuzen
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 4:59 am
|
|
|
m4rcin napisał/a: | a nie macie tego samego ksiegowego? |
Kolega sam przechodzil przez procedure zalatwiania, poza tym jezeli ksiegowy probowal zmienic numer konta na moj adres otrzymalbym papiery z Belastingu o potwierdzenie nowego numeru konta. |
|
|
|
|
|