NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zakup auta w niedzielę, gdzie kupić tablice?
Autor Wiadomość
lukasz22i
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 10:07 pm   Zakup auta w niedzielę, gdzie kupić tablice?

Witajcie, orientuje się ktoś czy w niedziele jest czynna jakaś firma/urząd gdzie mógłbym wymeldować auto i kupić tablice eksportowe?

Chce kupić samochód, niestety przypada to w niedziele. GWK nie pracują w niedziele, nie wiem jak jest np. z RDW, może w niedzielę pracują jakieś duże autokomisy które też sprzedają tablice i załatwiają wszystkie formalności?

p.s. auto kupowane w ok. Amsterdamu.

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 10:53 pm   

W niedziele nie przemeldujesz/nie wyrejestrujesz auta nigdzie. Mianowicie RDW jest zamkniete tak jak wszystkie instancie mogoca wyrejestrowac auto.

lukasz22i
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 11:14 pm   

baileys napisał/a:
W niedziele nie przemeldujesz/nie wyrejestrujesz auta nigdzie. Mianowicie RDW jest zamkniete tak jak wszystkie instancie mogoca wyrejestrowac auto.

Dzięki. Jutro spróbuję jeszcze zdzwonić się ze znajomym Holendrem, może coś podpowie. Wiem że kiedyś można było to zrobić bo kupowałem ojcu samochód, z 5lat temu, niestety nie pamiętam czy było to w Utrechcie czy Amsterdamu (nie pamietam w którym z tych miast kupiłem auto a w którym blachy).

Odpowiedz do tematu