Zakup auta w niedzielę, gdzie kupić tablice? |
Autor |
Wiadomość |
lukasz22i
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 10:07 pm Zakup auta w niedzielę, gdzie kupić tablice?
|
|
|
Witajcie, orientuje się ktoś czy w niedziele jest czynna jakaś firma/urząd gdzie mógłbym wymeldować auto i kupić tablice eksportowe?
Chce kupić samochód, niestety przypada to w niedziele. GWK nie pracują w niedziele, nie wiem jak jest np. z RDW, może w niedzielę pracują jakieś duże autokomisy które też sprzedają tablice i załatwiają wszystkie formalności?
p.s. auto kupowane w ok. Amsterdamu. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 10:53 pm
|
|
|
W niedziele nie przemeldujesz/nie wyrejestrujesz auta nigdzie. Mianowicie RDW jest zamkniete tak jak wszystkie instancie mogoca wyrejestrowac auto. |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
lukasz22i
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 11:14 pm
|
|
|
baileys napisał/a: | W niedziele nie przemeldujesz/nie wyrejestrujesz auta nigdzie. Mianowicie RDW jest zamkniete tak jak wszystkie instancie mogoca wyrejestrowac auto. |
Dzięki. Jutro spróbuję jeszcze zdzwonić się ze znajomym Holendrem, może coś podpowie. Wiem że kiedyś można było to zrobić bo kupowałem ojcu samochód, z 5lat temu, niestety nie pamiętam czy było to w Utrechcie czy Amsterdamu (nie pamietam w którym z tych miast kupiłem auto a w którym blachy). |
|
|
|
|
|