tony_halik
Poczatkujacy Tony Halik
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 1:06 pm Ing.nl zablokowane konto
|
|
|
Witam wszystkich.
Jakis czas temu wrocilem z pobytu w Holandi do Polski.
W NL zalozylem sobie osobiste konto ING BasisPakket pewnie jak i wiele osob (to nie jest reklama ).
Wszystko ladnie pieknie, dopoki sie nie przyjechalo do Polski i pojawily sie problemy.
Problem jest taki, ze parenascie dni temu ktos zablokowal mi dostep do konta przez 3 krotne zle wpisanie hasla. Probowalem sam wpisac moje haslo i calkowicie mi sie zablokowal dostep poprzez internet do Mijn ING.
Pytanie teraz do starych wyg w temacie, bo moze ktos mial juz taki error
Jestem w PL, dostep do konta tylko poprzez karte debetowa wiadomo... klopotliwy.
Cos tam pieniazka zostalo i za niedlugo zwrot podatku za 2o11, a tu nie ma jak sprawdzic czy cos juz przyszlo. No i ogolnie fajnie jakby sie mialo dostep do swoich pieniedzy.... Kazdy pieniazek wiadomo sie przyda.
Poki co nie wybieram sie za granice i raczej ciezko bedzie wyjechac do Holandi tylko zalatwic ta sprawe i wrocic. Jak by sie to ogarnelo na raz
Jak to ugryzc wogole, tak w miare bezbolesny sposob. Jakie sa procedury co do zablokowania konta ?
Ponoc da sie uzyskac nowe tymczasowe haslo. Bez loginu i karty z kodami i tak nikt z tym nic nie zrobi ;] Tymczasowe haslo jest wysylane poleconym na adres korespondencji. W tym wypadku moje byle miejsce zamieszkania w Holandii. Tam trzeba to odebrac w placowce poczty. Wrocic do PL, wstukac haslo i gitara...
Potem sie juz jakos zmieni adres korespondencji albo mozna by to zrobic przy okazji tej jednorazowej wizyty.
Mam znajomych jeszcze w NL, co siedza na moim starym adresie korespondecyjnym i mozna by to jakos tak ogarnac.
Ale czy tylko tak sie da ? |
|