Zdjecie przy rejestracji/ |
Autor |
Wiadomość |
Paweł79
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 8:50 am Zdjecie przy rejestracji/
|
|
|
W tam tym tygodniu moja dziewczyna była w szpitalu na badaniech i przy rejestracje zrobili jej zdjęcie twarzy moze wie ktoś dlaczego sfotografowali moja partnerkę?pozdrawiam,, |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 9:27 am
|
|
|
Ja w "moim" szpitalu dostalem specjalna karte, ale bez zdjecia. Moze u Was wydaja ja z fotografia ? |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 9:34 am
|
|
|
Cos czytalam, ze w Fiesland wprowadzili karty ze zdjeciem poniewaz bylo mnostwo oszust ze strony emigrantow. Byc moze gdzies jeszcze tez juz sa wiec nie ma sie co przejmowac bo to tylko dziala na Wasza korzysc. |
_________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji
https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3 |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 10:35 am
|
|
|
W niektorych sa ze zdjeciem , w niektorych bez. |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 11:58 am
|
|
|
w prawie wszystkich szpitalach teraz jest to wprowadzane , ostatnio moja tesciowa tez tak miala w szpitalu w Amsterdamie a ja w szpitalu w Nieuwegein i to robia bez wzgledu kto jakie ma obywatelstwo , a pewnie po to jak ktos nadmienil zeby uniknac tego ze ktos inny poda sie za ciebie |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 12:58 pm
|
|
|
A ja mam pytanie innego typu. Mam wizytę w szpitalu wyznaczoną na konkretny dzień. Czy muszę tą kartę wyrobić wcześniej, czy można w ten sam dzień, przed wizytą? Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii? |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
Paweł79
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 1:21 pm agastepa13
|
|
|
Mojej dziewczynie zadnej karty nie wyrabiali tylko poprosili o karte ubezpieczeniowa i dowod i powiedziała panie ze zrobi zdjecie,dziwczyna moja zapytala "czy to jest konieczne"pani odpowiedziała "ze dla mnie tak" i tyle było rozmowy.pozdr. |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 1:49 pm
|
|
|
Mavd: jeszcze nie we wszystkich, np w Ede nie, w Gorinchem tez nie,ale oby. wkrotce.
Agastepa13:to trwa zwykle kilka min i masz wyrobiona karte,wiec przed wizyta spokojnie da rade to zrobic |
Ostatnio zmieniony przez ewcia.pol Nie Maj 06, 2012 1:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 1:50 pm
|
|
|
agastepa13 napisał/a: | A ja mam pytanie innego typu. Mam wizytę w szpitalu wyznaczoną na konkretny dzień. Czy muszę tą kartę wyrobić wcześniej, czy można w ten sam dzień, przed wizytą? Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii? |
W ten sam dzien przed wizyta.
Ja nie mam obecnie zadnej karty do szpitala, na poczatku wyrabialam a to to jednego specjalisty a to do nastepnego a teraz jestem po prostu w systemie i przynosze tylko skierowanie np. do specjalisty lub na badanie i asystentka sprawdza moje dane w komputerze. Bylam niedawno i zadnych fotek do karty mi nie robili a tez mieszkam kolo Amsterdamu. Ale mozliwe ze w niedalekiej przyszlosci takowe beda wszedzie i uwazam, ze to dobry pomysl. Nie chcialabym dostac niespodzianki w postaci wysokiego rachunku ze szpitala dzieki jakiemus kombinatorowi. Ostatnio jak bylam, to juz probowano mi wmowic, ze korzystalam z pomocy w szpitalu tego a tego dnia. Zdenerwowalam sie i postanowilam wyjasnic sprawe, ale w koncu panie powiedzialy, ze to byl jakis blad ( ?)
Pawel podaj nazwe szpitala i miejcowosc to sprawdzimy, jakos nie wierze, zeby tylko emigrantom " strzelali "fotki |
_________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji
https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3 |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 7:25 pm
|
|
|
Dzieki Wam za odpowiedzi. Na pewno będę miała zrobioną jakąś kartę, bo przyszła taka informacja wraz z listem, kiedy mam się zgłosić na wizytę.
Jeszcze raz dzięki ! |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
|