NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zablokowane TAN code, co robić??
Autor Wiadomość
wand88
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 6:01 pm   Zablokowane TAN code, co robić??

Aktualnie przebywam w Polsce, i nie mogę zrobić żadnego przelewu z holenderskiego konta na polskie, gdyż zablokowalem TAN code. Co w tej sytuacji mogę zrobić żeby to odblokować? (oprócz wizyty w Holandii w banku). Proszę o pomoc!

Mathnl 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 7:41 pm   

Wat kan ik doen als mijn TAN-functie is geblokkeerd door de ING?
U ontvangt hierover een brief. Daarin vragen wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze Klantenservice via 0900 0933 (10 cent per minuut). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Znalazlem tylko to.Powinnas zadzwonic,ale nie wiem czy z Polski da rade na numer 0-900.....
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Wto Wrz 11, 2012 7:42 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Bronka 
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 7:51 pm   

W tej chwili nic nie mozesz zrobic, musisz czekac na list z kodem aktywujacym , ktory otrzymasz w ciagu 5 dni. Wtedy bedziesz mogl znow aktywowac Tan-codes przez Alles in Mijn ING -> ‘Mijn gegevens en instellingen, kliknac na ‘TAN-codes i isc na statusoverzicht i na Nu activeren

https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3

wand88
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 9:06 pm   

Raczej tego listu nie będe mógł ogarnąć, wiec zostaje mi ten telefon ;/ Tylko to tez bedzie problem bo juz probowalem dzwonic i chyba wlasnie nie mozna sie dodzwonic z Polski a poza tym nie znam holenderskiego ;/

Bronka 
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 9:26 pm   

wand88 napisał/a:
Raczej tego listu nie będe mógł ogarnąć

Dasz rade, krok po kroku, to naprawde nie jest skomplikowane. Wejdziesz na ich stronke i tam masz wszystkie opcje, ktore Ci podalam.

https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3

wand88
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Wrz 12, 2012 9:09 pm   

Pisząc że nie ogarne tego listu miałem na myśli że nie dostane go do rąk własnych ani raczej nikt mi go nie odeśle, ponieważ jestem w Polsce a list został wysłany na adres w Holandii

Odpowiedz do tematu