Przesunięty przez: Gochna H Pią Cze 08, 2012 2:08 pm |
OSZUSCI PERLA TRANS |
Autor |
Wiadomość |
orka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 9:16 pm OSZUSCI PERLA TRANS
|
|
|
..umowilam sie dzis wieczor na przejazd do Polski z PERLA TRANS ,nikt nie przyjechal,nikt nie zadzwonil ,wlasciciel na moja interwencje telefoniczna powiedzial ze dowie sie co sie dzieje po czym nie oddzwonil i co jest jeszcze zalosniejsze nie odbieraja ode mnie telefonow,siedze na walizkach i dzien zmarnowany .PERLA TRANS TO OSZUSCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
babajaga82
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Wrz 19, 2009 9:57 am
|
|
|
Dziwne,że wciąż korzystacie z usług nielicencjonowanych przewoźników, (bo jest taniej?) później efekty są takie jakie są. Ja od dwóch lat jeżdżę z pewną firmą z Opola, której nazwy nie podam bo też byli zjechani na tym forum, ale jakoś ja sie nigdy jeszcze nie zawiodłam. Po drugie, zadzwoń tam i ich mocno ''nakrzycz'' jesli masz potwierdzenie rezerwacji (mi zawsze wysylają) możesz posraszyć ich, bo opiniami na forum to ci ludzie się raczej przejmować nie będą. |
|
|
|
|
busikbusik
Poczatkujacy PERLA
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 1:24 pm OSZUŚCI TO NIE ODPOWIEDNIE SŁOWO
|
|
|
WITAM PO PIERWSZE CHCIAŁEM COŚ TU WYPROSTOWAĆ FIRMA PERŁA-TRANS NIE WOZI LUDZI TYLKO WYŁĄCZNIE TOWARY PRZEPROWADZKI SAMOCHODY MOTOCYKLE ITD WIĘC NIE WIEM JAK PAŃSTWO MOGLI SIĘ DOGADAĆ O PRZEWÓZ OSÓB PO DRUGI JEST DRUGA FIRMA O TEJ NAZWIE WIĘC W RAZIE PRETENSJI PROSZĘ O OPINIE Z OPISEM DOKŁADNEJ FIRMY BO NIE MIŁO JEST CZYTAĆ NA FORUM RZECZY KTÓRE NIE MIAŁY MIEJSCA NASZA FIRMA CIESZY SIĘ DOBRA OPINIĄ WIĘC PROSZĘ NIE OCZERNIAĆ POZDRAWIAM
strona przewoznika edytowana, od tego masz serwis ogloszeniowy |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Cze 08, 2012 2:07 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 2:05 pm
|
|
|
busikbusik,
a po kiego ta wielka litera ? nie krzycz !
i zerknij na date ... jasne jak slonce, ze przez ponad dwa lata zmienilo sie w firmie na plus |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
|