TuneIn |
Autor |
Wiadomość |
bolba
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2011 Posty: 36
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 2:40 pm TuneIn
|
|
|
Nie wiem czy to odpowiedni dzial na to pytanie.
mam tunein w telefonie i chcialabym sobie beztresowo posluchac radio, jak czlowiek, nie android , a tu mi radio sie laduje co 3 sekundy! lub wiecej. znacie jakas inna aplikacja? lub co moge zrobic, zeby aktualna podrasowac? |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 2:47 pm
|
|
|
stawiam na to, ze problem lezy po stronie polaczenia z internetem. zawsze sie tak rwie czy tylko czasami? jezeli czasami to zwroc uwage na rodzaj polaczenia jakie masz w danym momencie.
moze sprobuj sie przerzucic na jakas lokalna stacje fm? |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 6:56 pm
|
|
|
Spróbuj zaktualizować aplikacje? |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
bolba
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2011 Posty: 36
|
Wysłany: Sob Lip 28, 2012 8:16 am
|
|
|
mam t-mobile, do tego "internet bez ograniczen", moze to cos wyjasni:-) i fakt nie slucham lokalnej, ale dlatego zaczelam sluchac radio ale moj znajomy tez nie odbiera lokalnej i u niego spiewa bez przerwy. sprobuje zaktualizowac. dzieki |
Ostatnio zmieniony przez bolba Sob Lip 28, 2012 8:17 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|