Kto Widzial Kto Slyszal-polski''posrednik'' zam.w Aalsmeer |
Autor |
Wiadomość |
kasia0987
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 19 Lip 2012 Posty: 68 Skąd: okolice Amsterdam
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 1:28 pm Kto Widzial Kto Slyszal-polski''posrednik'' zam.w Aalsmeer
|
|
|
Przedstawia sie jako posrednik miedzy holenderskim biurem maklerskim. Obecnie mieszka w Aalsmeer i jest w stanie ( tak twierdzi) zalatwic mieszkanie lub dom, niekoniecznie przez maklera w okolicach Amsterdam. Troszke wydaje mi sie to naciagane. Szukalam w intern, na forach, niczego nie znalazlam na temat tego Pana.
Jestem na etapie szukania mieszkania.Nie chce sie wpakowac w dodtakowe problemy. Jesli ktos cos wie lub korzystał z usług tego Pana to bardzo prosze o wiadomosc.
Dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 2:00 pm
|
|
|
kasia0987,
Cytat: | Przedstawia sie jako posrednik miedzy holenderskim biurem maklerskim |
Kontakt do tego pana jest z polecenia kogos znajomego ,czy z jakiegos ogloszenia
w jaki sposob sie z nim skontaktowalas ?
Przedstawia sie z imienia i nazwiska ,czy podaje nazwe tego biuro maklerskiego w ktorym posredniczy ? |
|
|
|
|
kasia0987
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 19 Lip 2012 Posty: 68 Skąd: okolice Amsterdam
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 2:07 pm
|
|
|
Kontakt do tego Pana jest z polecenia znajomego, ktory aktualnie stara sie u niego o mieszkanie.
Tak, przedstawia sie z imienia i nazwiska |
Ostatnio zmieniony przez kasia0987 Czw Lip 19, 2012 2:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 2:38 pm
|
|
|
skoro znajomy sie dopiero "stara" to jak mogl go polecic?:) i co to za makler, ze potrzeba posrednikow?
mi to nieladnie pachnie. brakuje mi jeszcze tylko prosby o wplate gotowki i obietnicy dostarczenia umowy "za kilka dni". |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 5:29 pm
|
|
|
W Zaandam Pani prowadzaca polski sklep tez "posredniczy" w wynajmie mieszkan zarowno od prywatnych osob jak i maklera. |
|
|
|
|
|