edarling.nl |
Autor |
Wiadomość |
pierogiruskie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lip 22, 2012 9:24 pm edarling.nl
|
|
|
siema wiara,
czy ktoś z Was korzystał z serwisu edarling.nl ?
jak wrażenia? jest opcja poznać tam kogoś wartościowego, rozsądnego i poważnie myślącego o przyszłości? |
_________________ wiki: szatan (hebr. שטן satan – oskarżyciel; arab.الشيطان Szejtan – przeciwnik, złe moce) |
|
|
|
|
mbn
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Lip 22, 2012 10:26 pm
|
|
|
A co znaczy wartościowy?
Generalnie, pare miesięcy temu zarejestrowałem się w jakimś podobnym serwisie, wyszukiwał 'kandydatki' z okolicy wg. zadanego promienia. I musze powiedzieć że albo same koszmarne raszple holenderskie, a co lepsze sztuki już z dzieciakami, więc uciekłem stamtąd co sił Tak że nie polecam. |
|
|
|
|
pierogiruskie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lip 22, 2012 10:49 pm
|
|
|
za holenderkami to raczej nie przepadam ale panie z dzieckiem też nie są alternatywą....
straszny ten los samotnego emigranta, zwłaszcza polaka.... |
_________________ wiki: szatan (hebr. שטן satan – oskarżyciel; arab.الشيطان Szejtan – przeciwnik, złe moce) |
|
|
|
|
marekd1986
Poczatkujacy Den Haag
|
Wysłany: Pon Lip 23, 2012 12:45 pm
|
|
|
Zgadza się, mam podobnie, już nie bardzo wiem co wieczorami i szczególnie w weekendy robić ze sobą, tyle co zwiedzam czasem spaceruje, ale ile też można.
z eDarlinga korzystałem w PL, ogólnie po pół roku miałem jedno spotkanie z tajemniczą dziewczyną no i klapa, może i ja nie wyglądam jak James Bond, ale przynajmniej dbam o Siebie, a ta dziewczyna nie dosyć ze przyniosła ze sobą 2kg ciasta (3 rodzaje ciast - mówię prawdę), to po prostu wyglądała jakby nic innego nie robiła po za jedzeniem. No i szkoda
Ale serwis polecam, trzeba coś robić, może sam się też tutaj zarejestruje,
mieszkam tutaj, mam jakąś dobrą pracę itd. ale co z tego jeśli wyjechałem z kraju po to żeby być tutaj samotnym, nie mieć z kim dzielić tego wszystkiego co osiągnąłem, takie to troche irytujące... w Polsce koledzy, jak to się mówi "sadzą już drzewa", a ja jestem za granicą...
Takie to nasze plusy-minusy emigracji... |
Ostatnio zmieniony przez marekd1986 Pon Lip 23, 2012 1:14 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 6:40 am
|
|
|
Tiaaaa, niektorzy tu sa tak zdesperowani, ze nawet na stare baby leca |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
pierogiruskie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 12:05 pm
|
|
|
masz na myśli ryczące 40-stki? czy coś bardziej hardcorowego ? |
|
|
|
|
bagniaczka
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 1:05 pm
|
|
|
Zdecydowanie wiÄkszy hardcor w wydaniu zarowno maĹolatow, jak i seniorow |
|
|
|
|
pierogiruskie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 2:04 pm
|
|
|
ładnie się tu bawicie.....
a jakieś gang-bang i bukake wchodzą w grę ? |
|
|
|
|
bagniaczka
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 2:52 pm
|
|
|
Czy nie uwazasz, ze jak faceci leca na baby w wieku swoich matek albo na wyjatkowo obrzydliwe, to jest to harcore? Juz s/m do tego nie trzeba |
|
|
|
|
pierogiruskie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 3:41 pm
|
|
|
a czy nie uważasz, że niektóre dojrzałe i lekko starsze kobiety są tak zadbane i prezentują się lepiej niż palące notorycznie i wytapetowane nastolatki ? |
|
|
|
|
bagniaczka
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 8:57 pm
|
|
|
Nie wiem, wole nie patrzec w lustro |
|
|
|
|
Estamos
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 426 Skąd: provincie Utrecht...
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 9:36 pm
|
|
|
ja bym sie tam z baginiaczka umówił jakbym dziewczyny nie miał:) |
|
|
|
|
bagniaczka
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 10:06 pm
|
|
|
Estamos, hahahahaa, cale szczescie, ze masz dziewczyne |
|
|
|
|
sidandnancy
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2012 6:14 pm
|
|
|
ogloszenie usuniete |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Lip 29, 2012 9:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
TenTyp
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sie 04, 2012 2:50 pm
|
|
|
W Polsce udalo mi sie poznac kilka naparawde interesujacych Kobiet (najomosci kontynuowane w "realu") na portalu fotka.pl... niestety tutaj nie jest juz tak latwo jesli chodzi o e-dating. Jestem zarejestrowany na polishdating.nl ale im dluzej to trwa tym bardziej jestem przekonany, ze caly serwis to sciema aby wyciagnac od uzytkownikow kase [pewnie podobnie e-darling].
Na pewno nie jest latwo... jak sie osiagnie szczescie ze samym soba to jest naturalne, ze chce sie nim podzielic. W Polsce wszystko wydawalo sie o wiele prostsze... Tutaj wiedzac, ze ma sie mniejszy wybor (i, ze latka uciekaja) caly czas czuje swojego rodzaju obawe, ze ta z ktora sie spotkam to bedzie ta jedyna... Niby o to wlasnie chodzilo caly czas a teraz staje sie to przeszkoda... (ale co ja sie dziwie jak na drugim spotkaniu mialem rozmowe o tym kto bedzie musial zmienic prace z powodu odleglosci.. w Polsce by to nie przeszlo:) )
Osobiscie chyba zawiesze poszukiwania kobiet i zaczne szukac kolegow do wspolnego grillowania, picia 20letniej whisky, wypadow na "lowy" co bardziej bedzie przypomnac czasy z przed emigracji a Kobiety same sie pojawia [nie interpretowac blednie - nadal strictly hetero ]
A moze czas juz porzucic marzenia o Polce i zainteresowac sie Holenderkami... brzydkie nie sa... |
|
|
|
|
|