Allworks International & Ruigrok |
Autor |
Wiadomość |
aneczka20
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 2:57 pm Allworks International & Ruigrok
|
|
|
pracowal ktos z firma allworks international albo z Ruigrok? jesli tak to prosze o jakies informacje pozdawiam i z gory dziekuje |
|
|
|
|
moniq
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 8:18 pm
|
|
|
od miesiaca pracuje poprzez ta firme(allworks w holandii) i przyznam,ze na razie jestem zadowolna. Placa na czas (co tydzien) lacznie z prawidlowa liczba przepracowanych nadgodzin. Nie mam z nimi ZADNYCH problemow.
Nie wiem czy mam szczescie, czy faktycznie tak podchodza do kazdego. Mam nadzieje, ze juz pracujesz i rowniez jestes zadowolona. Powodzenia. |
|
|
|
|
alka79
Poczatkujacy alka79
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 11:20 pm
|
|
|
Witam! Znalazłam ofertę pracy z tej firmy, czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na temat tej firmy? |
|
|
|
|
ikar
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 1:28 am allworks
|
|
|
szczerze odradzam Ci tą firmę ,jedynym atutem jest ośrodek w którym mieszkają,
praca jest dość ciężka a komu nie pasuje to zostaje oddelegowany do polski, jeśli nie spodobasz się Benowi-holender/ facet ma niezłą korbę/ to nawet 1-ego dnia wsadzi cię do busa ,najlepiej jest w Alpen bo ludzie są bardziej zżyci |
|
|
|
|
alka79
Poczatkujacy alka79
|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 10:59 am
|
|
|
Dzięki za wypowiedż, ikar napisałam na pryw. |
|
|
|
|
ikar
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 1:01 pm
|
|
|
hej, nie ma za co ,zerknij na e-maile,za chwilkę Ci to wyślę ,pozdrawiam pa! |
|
|
|
|
pabloo22
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 9:55 am
|
|
|
Hej wybieram sie z zona do pracy do holandii przez firme ruigrok z opola moze ktos pracował dla tej firmy co sadzicie na temat tej firmy jak tam z praca jak z wypłatami u nich i jakie sa warunki mieszkalne napiszcie cos na temat tej firmy Pozdrawiam pabloo22 |
|
|
|
|
ikar
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 2:45 pm
|
|
|
witaj pabloo
włącz PW bo niby jak mam się z tobą kontaktować, jeśli chodzi o allworks to coś niecoś wiem,
natomiast tej drugiej nie znam, no chyba że to jedno
[ Dodano: Sob Maj 24, 2008 2:49 pm ]
hej moniq
i co, pracujesz jeszcze dla nich? |
|
|
|
|
phateman
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 10:16 pm
|
|
|
tez jestem zainteresowany info o tej firmie..na jednej ze stron znalazlem gro negatywnych komentarzy wiec nie wiem co sadzic a jestem zapisany na wyjazd i zaczynam sie obawiac...kobieta z ktora rozmawialem obeicuje 7 i cos euro za h a na ich stronie internetowej wszystko jest pieknie opisane,tylko czy to nie jest tylko obrazek? prosze o kontakt jesli ktos cos wie...
Dodano: Sob Maj 24, 2008 10:27 pm
wiec tak poszperalem i mam to: http://www.oszukany.pl/fo...hlight=allworks
rano mialem jeszcze jedna brzydka opinie ale nie moge znalezc linku...teraz mam uczucia mieszane bo nie wiem czy jechac z ta firma czy nie |
|
|
|
|
celinaurbanska
Poczatkujacy celina
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 10:35 am Re: Allworks International & Ruigrok
|
|
|
hejka,nie wierzcie firmie Allworks z Opola a szczegolnie pani Wioli to oszustka jakich malo,niech jej Bozia wynagrodzi za to jak oszukuje ludzi |
_________________ celina |
|
|
|
|
izka1181
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 2:52 pm
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie mam małe pytanko czy ktoś wie wiecej na temat firmy RUIGROK z Opola ja razem z mężem mieliśmy wyjechać z nimi 06-12 ale pani z biura powiedziała ze nie dostała potwierdzenia z Holandii czy ktoś z was wyjechał i jak to wyglądało przed wyjazdem ? |
|
|
|
|
ssijgerard
Poczatkujacy greard
|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 2:20 pm UWAGA RUIGROK UWAGA
|
|
|
Przestrzegam przed oszustami!!! posrednik pracy z Oploa,firma zatrudnia około 1000 ludzi
wiekszosci nie wypłacaja na czas,trzeba sie upominac o swoje,obozowe warunki mieszkania 6 ludzi w jednym pokoju,kary pienieżne za dosłownie prywatne zycie!mnustwo razy okazało sie ze praca jest,jedziesz i nagle niema "wracaj do polski"! jak sie ponizysz i pobłagasz "gerarda" to dadza ci cos nedznego
ale joz nie masz żadnych praw człowieka-jestes psem! "gerard"- to takie paskudztwo gadajace po polsku lizacy dupsko wielkiemu bosowi dostał sie na stolek i uwielbia pokazywac jaki to z niego strażnik prawa |
|
|
|
|
uzytkownik85
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Kwi 13, 2011 1:39 pm
|
|
|
Witam. Odswiezam stary temat. U nas w miescie otworzyli siedzibe tego biura i wysyłają własnie do pakowania tego mięsa. Moze ktos tam pracuje teraz albo był ostatnio i napisze jak to wszystko naprawde wygląda.
z góry dziekuje i pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez uzytkownik85 Śro Kwi 13, 2011 1:48 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ppppppppppp
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 10:11 pm Allworks
|
|
|
Zgadzam się z celinaurbanska
Dodano: Pią Lip 29, 2011 10:14 pm
a na rękę masz 4,... euro (netto) |
|
|
|
|
samit
Poczatkujacy Cris
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 7:00 pm
|
|
|
Ja spedzilem w tym bagnie poltorej roku. Poltorej roku bylem tam nozownikiem. Ale w tym slumsie - bo inaczej tej firmy nazwac nie mozna - w koncu najcierpliwszemu puszcza nerwy. wszystko co opisane jest powyzej to niestety prawda - z wielka radoscia sie stamtad zwolnilem, zaluje ze dopiero po poltorej roku i ciesze sie ze nigdy juz nie bede musial tam wracac. to nie jest firma to slums jakis...jakby karny oboz pracy...tyle ze na wlasne zyczenie
warunki bytowe fatalne - dwie osoby w pokoiku o wymiarach 2,5m x 1,2m - 6 osob w bungalowie o powieszchni 8 m x 2,5m, jedna polka w malutkiej lodowce na osobe i 1/3 polki w zamrazarniku, 3 malutkie poleczkii na ubrania,bardzo czesty brak cieplej wody, pralki platne, 0 prywatnosci, praca w atmosferze ciaglego mobbingu,stresu i krzykow ze zaraz mozesz byc zwolniony a zwolnic Cie moga za darmo bo maja taki kaprys. wspolpracownicy w wiekszosci falszywi. na bungalowach ciagle kradzierze, cpanie i burdy pijackie.
ogolnie jesli chcesz zobaczyc na wlasnej skorze jakie zycie potrafi byc okrutne podejmij prace w all works. wydymaja Cie po calosci ze wszystkim - ja na szczescie sie nie dalem ale to rzadkosc jest tam.
Na koniec szczegolnie pragne pozdrowic pania "szanowna" wiosnę radosną monikę o ktorej niestety zadnego milego slowa moge... falszywa jest, podła, arogancka i wredna - pochlebiam tej "pani" bo nie chce uzywac niecenzuralnych slow.
Krzysiek |
|
|
|
|
|