Zatrzymanie na lotnisku |
Autor |
Wiadomość |
bushmen
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 5:28 pm Zatrzymanie na lotnisku
|
|
|
Witam 3 lata temu mieszkalem w holandii i wzialem telefon na abonament i przestalem go placic gdy wyjezdzalem do angli zamknalem konto w banku i wyjechalem po jakims czasi przyszlo mi pismo na polski adress ze mam do zaplaty 400 euro (to bylo za jakies 2, 3 lata temu) zignorowalem to.... teraz zamierzam poleciec do znajomych w NL i obawiam sie ze moga mnie zatrzymac na lotnisku badz co gorsza zamknac dlatego prosze was o pomoc napewno macie o wiele wieksze pojecie co sie moze stac |
|
|
|
|
duYster
Super gaduła Uwaga Baba!

Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 247 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 6:51 pm
|
|
|
 |
_________________ Racja jest jak dupa, kazdy ma swoja... |
|
|
|
|
bushmen
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 7:25 pm
|
|
|
chodzi mi o to czy wogole jest mozliwe ze moga mnie zatrzymac za zerwany kontrakt z vodafonem czy aby takie sprawy nie ulegaja przedawnieniu wiem ze tak jest w anglii ale jesli chodzi o holenderskie prawo to jestem totalnie zielony |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 7:40 pm
|
|
|
bushmen, nie no co ty za co maja ciebie zatrzymac . przeciez to bylo 3 lata temu . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
bushmen
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 8:26 pm
|
|
|
Ah słodka ironio ale może jest ktoś kto miał taki problem albo zna kogoś kto zerwał kontrakt i wrócił do pl a potem leciał do nl w Anglii możesz mieć pare tysięcy długu skierowanych do firm windykacyjnych i jedyne co możesz mieć to problemy z uzyskaniem kredytu bądź wzięciem nst telefonu na abonament a w najgorszym przypadku zgadzasz sie na spłacania w ratach np 5£ miesięcznie |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 5:14 am
|
|
|
Moglby ktos temu chlopakowi powaznie odpisac! Bez ironi!
Tez pisalem pod innym tematem ale mi chodzilo o dlugi do US w PL. W koncu bylem autem, nie samolotem. Nie wiem co moga awiza przychodzace oznaczac. Nie ma mnie w PL 9 lat juz (wymeldowany) , a kiedys mialem dzialalnosc i to mogloby byc za nieplacenie skladek ubezpieczeniowych? To chyba ZUS jak juz, ale napisalem o umozenie bo byla taka akcja ostatnio.
Mam leciec do znajomych i nie wiem czy ryzykowac czy znowu autem. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 11:44 am
|
|
|
stroopwafel,
przeciez masz powazna odpowiedz tuz nad swoim postem, a jak nie wierzysz to
zadaj pytanie ,klik w link tam uzyskasz odpowiedz
http://www.jurofoon.nl/nieuws/weblog.asp?id=3491
ps,
stroopwafel,
Cytat: | ale mi chodzilo o dlugi do US w PL |
Ale tu nie temat o dlugach W PL ,tylko o dlugach w NL.... wiec nie mieszaj za bardzo jak to robisz niemal w kazdym topicku gdzie mowa o dlugach.... |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Cze 11, 2013 11:51 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
bushmen
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 3:20 pm
|
|
|
Jak to sie mowi bez ryzyka nie ma zabawy polece tam i zobacze co sie stanie a moze nic co zreszta moga mi zrobic to tylko niezaplocony rachunek za telefon nie wsadza mnie za to a jak cos to zabawie sie w Michaela Scofielda If U known what I mean hehe Gocha napewno twoje linki sa bardzo przydatne ale tylko dla osob co znaja ten niezwykle nieprzyjemny dla ucha jezyk |
|
|
|
|
|