Pośrednictwa pracy w Holandii godne polecenia |
Autor |
Wiadomość |
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 12:38 pm
|
|
|
Beny.rac napisał/a: |
Ciekaw jestem jak ten MC do it rozlicza sie z podatku , jakie oferuje stawki ( tzn wg prawa hol czy niemieckiego ) i jakich przepis�w przestrzega ...
Bo wystarczy ze ma auta na niem tab rejst ( i nie placi podatku drogowego w NL ) i juz ma sporo ni�sze koszty wiec moze byc bardzo konkurencyjny ... |
Stawki jak we wszystkich biurach hol, czyli minimalna albo 5 centow wiecej Salarisy i jaaropgave - nie ma sie do czego przyczepic, wszystko sie zgadzalo. Chociaz niekoniecznie z wyplata Ale generalnie to dzialaja na zasadach prawa holenderskiego, chociaz cala organizacja jest do koncowej czesci plecow. Auta, ktorymi dojezdzalam do pracy mialy zolte blachy. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
przemek3067
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 4:13 pm
|
|
|
Zdecydowanie Polecam E&A pracuje już 2 lata ,zero zastrzeżeń |
|
|
|
|
Catharine
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 8:31 pm
|
|
|
przemek3067 napisał/a: | Zdecydowanie Polecam E&A pracuje już 2 lata ,zero zastrzeżeń |
.....czesc Przemek 3067!!! dziękuję za rade..PS....a co oznacza E&A ??? czy to firma jakasz? czy to biuro posrednictwa pracy??? |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 8:34 pm
|
|
|
E&A to biuro pośrednictwa pracy |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
asusek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 04, 2013 4:36 pm
|
|
|
Po przeczytaniu waszych komentarzy sporo jest biur pracy tymczasowej.
Wysłałem kilka cv i zobaczymy co z tego będzie !
A możecie coś powiedzieć na temat biura European Work First? |
|
|
|
|
miirraggee
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 20, 2013 5:16 pm Dobre biuro pracy
|
|
|
Witam. Czy możecie polecić jakieś dobre biuro pracy ? Mam zamiar wyjechać do Holandi i tam szukać w biurze, zależy mi na tym żeby mieściło się w Hadze. |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Cze 20, 2013 5:52 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
gromak
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 6:38 pm
|
|
|
Z całą odpowiedzialnością mogę polecić NIVO Uitzenbureau z Oss - wszystko na czas, solidnie i uczciwie, warunki mieszkaniowe jak najbardziej OK. Bez zlewania, chamstwa i notorycznych pomyłek. Pełny profesjonalizm. Jak dla mnie 10/10 (oczywiście samo biuro, nie mylić z samą pracą, bo na to agencja wpływu nie ma). |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Pon Lip 08, 2013 9:53 pm
|
|
|
Ja ostatnio odnioslam pozytywne wrazenie, jak chodzi o Ice Agency z Bredy. Dobry kontakt z pracownikami biura, wyjasnione wszystkie zasady, mozna sie zalapac na kurs niderlandzkiego. No a jesli ktos na dzien dobry dostaje 9,17, a w trzecim tygodniu pracy mu proponuja podwyzke, to chyba nie jest zle? Nie wiem tylko nic o warunkach mieszkaniowych, bo ta osoba mieszka prywatnie. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
majchrzak
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lip 22, 2013 9:01 pm Eurojob
|
|
|
Moim zdaniem jednym z godnych zaufania i polecenia jest Eurojob z Gorzowa. Solidnie podchodza do spraw urzedowych, zakwaterowania, transportu i ciaglosci pracy. Nigdy nie mialem z nimi problemu, pieniazki zawsze na czas na kocie, praca nie najciezsza (najczesciej rekrutuja do supermarketow itp.) Auta firmowe do dyspozycji nie tylko w czasie pracy, takze nie ma co narzekac. Zakwaterowanie tez ok. Mieszkania na poziomie, przede wszystkiem czyste i nie najdrozsze. Takze ogolnie ok. Polecam |
|
|
|
|
lark
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lip 24, 2013 2:45 pm
|
|
|
Witam. A jakie agencje oferują dobre zakwaterowanie, a nie ciągłą imprezę. Gdzie koordynatorzy pilnują aby było czysto etc.... |
|
|
|
|
piotrasss
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sie 08, 2013 11:08 am
|
|
|
hej, jestem w Hadze, jestem tu nowy i ciekawi mnie jakie biuro godne zaufania tu mozecie polecic. |
|
|
|
|
Qanter
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sie 27, 2013 1:38 pm
|
|
|
Możecie na chwile obecną polecić jakieś biura pracy ? |
|
|
|
|
Hodie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sie 31, 2013 11:10 pm
|
|
|
Qanter napisał/a: | Możecie na chwile obecną polecić jakieś biura pracy ? |
Adecco czy jakos tak to sie pisze |
|
|
|
|
tomasz2999
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 14, 2013 2:46 pm
|
|
|
Podbijam.
Jest ktoś w stanie polecić jakąś agencję ,która ma obecnie pracę dla par?
Chodzi mi o wspólne mieszkanie,pracować razem nie musimy.
U mnie z językiem angielskim b.słabo,a z holenderskim jeszcze gorzej,moja dziewczyna angielski ogarnia.
Mieliśmy jechać dziś własnym autem do NL na zbiory gruszek,ale wczoraj zadzwonili z agencji,że jednak będziemy mieszkać kilkadziesiąt km od siebie i zrezygnowaliśmy.
Help |
|
|
|
|
Hodie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 14, 2013 2:51 pm
|
|
|
tomasz2999 napisał/a: | Podbijam.
Jest ktoś w stanie polecić jakąś agencję ,która ma obecnie pracę dla par?
Chodzi mi o wspólne mieszkanie,pracować razem nie musimy.
U mnie z językiem angielskim b.słabo,a z holenderskim jeszcze gorzej,moja dziewczyna angielski ogarnia.
Mieliśmy jechać dziś własnym autem do NL na zbiory gruszek,ale wczoraj zadzwonili z agencji,że jednak będziemy mieszkać kilkadziesiąt km od siebie i zrezygnowaliśmy.
Help |
Dla par to polecam Albert Haijn na magazynie jak zbieracz zamowien(Order Picker), do tego rodzaju pracy polecam Creyf'sa lub TempoTeam. U mnie w pracy bardzo duzo jest par i dają sobie rade. Innych biur typu Adecco jako posrednik pracy w AH nie polecam. Jezeli sie zdecydujecie do Creyf's to zadeklarujcie sie tylko z autem, bo innaczej mozecie miec bardzo male szanse, ze sie dostaniecie razem do pracy. |
Ostatnio zmieniony przez Hodie Sob Wrz 14, 2013 2:53 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|