Zamknięty przez: Gochna H Pią Lut 20, 2009 2:35 pm |
Polak Polakowi wilkiem!!!! |
Autor |
Wiadomość |
aneta 23
Gaduła
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 153 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 10:35 am
|
|
|
majuga świetny post, ale się uśmiałam |
|
|
|
|
majuga
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 362
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
Catarzyna
Gaduła
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 21 Sty 2009 Posty: 117 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 11:24 am
|
|
|
komentarz Majugi był po prostu najtrafniejszy |
_________________ Catarzyna |
|
|
|
|
holli32
Poczatkujacy

|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 5:08 pm
|
|
|
Brawo!!!! gratuluje reakcji,najprościej udać że nic się nie stało a atak jest najlepszą obroną.lub obrócenie wszystkiego w żart. wstyd tylko że porównuje się nas tu zmazuchów ,niby jesteśmy od nich lepsi? ciekawe w czym? totalna ignoracją jaka tu widać ? i tym jak sie tu polacy zachowują ,w pracy wyścig szczurów,kto lepszy i jeszcze zdeptać drugiego,a holendrzy przynajmniej maja z nas ubaw jesteśmy rfzeczywiście sibie godni |
_________________ nigdy wszystkiego nie wiemy |
|
|
|
|
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 6:14 pm
|
|
|
holli ! My po prostu nic w tej sprawie nie mozemy zrobic ! Stąd wziął sie lekki żart ! Oczywicie(oprocz tego ze zartujemy) to jest nam przykro ze ktos ma kłopot (nasz rodak-czka) ale cóż świat sie jeszcze nie zawalił !Taki problem to pikuś ! i jeden problem to nie problem DWA problemy to problem !!!(jak mawiał kiedys mój dyrektor ) -pozdrawiam |
|
|
|
|
RobKAM
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 25 Wrz 2007 Posty: 666 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 6:29 pm
|
|
|
holli32 napisał/a: | Brawo!!!! gratuluje reakcji,najprościej udać że nic się nie stało a atak jest najlepszą obroną.lub obrócenie wszystkiego w żart. wstyd tylko że porównuje się nas tu zmazuchów ,niby jesteśmy od nich lepsi? ciekawe w czym? totalna ignoracją jaka tu widać ? i tym jak sie tu polacy zachowują ,w pracy wyścig szczurów,kto lepszy i jeszcze zdeptać drugiego,a holendrzy przynajmniej maja z nas ubaw jesteśmy rfzeczywiście sibie godni |
Takie postawy jak twoja zapewne podnosza nasze notowania. |
_________________ nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radze... |
|
|
|
|
smycz8
Poczatkujacy smycz8
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Lut 2009 Posty: 36 Skąd: holandia
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 8:00 pm
|
|
|
Holli, radzilbym ci zglosic kradziez tablic na policji. W Polsce jest to bardzo czeste zjawisko. Kradna tablice, zakladaja do swojego auta i np.tankuja sobie paliwo na cpn i odjezdzaja. Na wszystkich stacjach sa kamery, wiec sprawcy szukaja po numerze rejestracyjnym auta. Moj znajomy mial bardzo duze problemy z tego powodu. Na szczescie udalo mu sie udowodnic, ze to nie on. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Lut 20, 2009 2:35 pm
|
|
|
holli32, Cytat: | ale mnie dziś spotkało nieprzyjemne zdarzenie ,otóz skradziono mi tablicę rejestracyjne z samochodu,nie zgubiłam jej napewno bo była solidnie przykręcona,pewnie ktoś ,,zakupił,, przyczepkę i do Polski rażniej jechać z tablicą niz bez! i nie interesuje go co ja mam zrobić w takim przypadku? | tak jak ktos juz tu napisal to jest chyba sprawa dla policji a nie roztrzasanie tego na forum |
|
|
|
|
|