Profesjonalne biuro ,,We Dwoje"?????????? |
Autor |
Wiadomość |
wioola
Wioletta
|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 7:33 pm Profesjonalne biuro ,,We Dwoje"??????????
|
|
|
Witam ,?Mam na imię Wioletta i chcialam opowiedzieć co mi sie przytrafiło z biurem matrymonialnym,,WE Dwoje"....Mimo moich listów do tego biura i próśb o skreślenie mnie z listy kandydatek poszukujących męża..ciągle tam figuruję....!Kilka lat temu wysłałam swoją oferte do tego biura,następnie wycofałam się i napisałam list z rezygnacją..byłam pewna że mnie już w bazie tego biura nie ma..jakież było moje zdziwienie kiedy dowiedziałam sie zupełnie przypadkowo że nadal tam figuruję jako poszukująca męża!Ponowiłam swoją prośbę o wykreślenie mnie z biura i skasowanie zdięc bezskutecznie,napisałam po raz kolejny ,potem znowu i znowu i ciągle tam figuruję jako poszukująca mężą...mimo że prosiłam z 8 razy o wykasowanie moich danychPisałam wyrażnie i po polsku(biuro prowadzi Polka!Jestem bezradna i zrozpaczona ,nie wiem co mam zrobić.Może ktoś mi poradzić,pomóc?Przez to rozpadł się mój terażniejszy związek,zostałam posądzona o nieuczciwość... ,jestem załamana!!!!!!Wioletta |
_________________ wioletta |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 12:22 am
|
|
|
Może poskutkowałoby osobiste stawienie się w biurze i żądanie od owej Pani, która prowadzi to biuro skreślenia z listy poszukujących partnerów |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
wioola
Wioletta
|
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 11:54 pm
|
|
|
Ciągle tam jestem,w tym biurze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to jakiś obłęd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ wioletta |
|
|
|
|
madzik111
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 9:00 pm
|
|
|
mysle ze mogłabys napisac oficjalne pismo i wspomniec o wystapieniu na droge sadowa w przypadku jesli nie wycofaja twojej oferty w jakims sensie jest to nielegalne wykorzystywanie twojej osoby mimo twojej zgody zycze powodzenia |
|
|
|
|
Łoginov
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 12:51 pm
|
|
|
Cytat: | Przez to rozpadł się mój terażniejszy związek |
To może się lepiej nie wypisuj ?
Przepraszam, to nie było śmieszne. |
Ostatnio zmieniony przez Łoginov Nie Mar 08, 2009 12:55 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|