Wysłany: Nie Mar 08, 2009 6:29 pm Giger Museum - Giger Bar
Witam.Czy znajdzie się osoba,która mogła by udzielić mi jakiejś informacji na temat podróży do Gruyere w Szwajcarii.Panuję z żoną i synem wypad na kilka dni w okolicach sierpnia i zastanawiam się czy ktoś już odbył podobną podróż i mógłby mi coś w tym temacie poradzić.
Cześć. Ja tylko przejeżdżałem tamtędy i uważam że to ładny zakątek szwajcarii; jeśli jesteście nastawieni na kulturę i zwiedzanie to warto objechać jezioro Genewskie (Genewa, Lozanna), jeśli natomiast wolicie naturę to butki trekkingowe jak znalazł. Lub rowery górskie. Natomiast warto też przejechać się jedną ze słynnych kolejek szwajcarskich.
Witam,
Proponuję okolice Genewy. Osobiście wynajmowaliśmy dom - mieszkanie w bardzo bardzo przyzwoitej cenie. Biuro które mogę polecić z czystym sumieniem to INTERHOME. Jeśli macie chwilkę do gorąco polecam przejazde samochodem przez przełęcz FURKA (Furka Pass). Jak dla mnie rewelacja!