Przesunięty przez: Gochna H Śro Mar 06, 2013 6:25 pm |
Szukam bratnich dusz |
Autor |
Wiadomość |
dominiqaz
Poczatkujacy dominiqaz
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 11:52 pm
|
|
|
Czesc wszystkim
Jak przeczytalam ostatniego posta to mi sie tak fajnie na duszy zrobilo bo tez mam na imie Dominika i mam 29 lat.... (no prawie, oficjalnie w grudniu, rocznikowo od stycznia )
Ja mieszkam od kilku tygodni w Eindhoven. Rotterdamu nie znam, wiec nie pomoge Niestety nie znalazlam tu nikogo z Eindhoven.... Szkoda, bo tez bym chetnie sie z kims na kawe i pogaduchy spotkala Przyjezdzalam tu przez ostatnie poltora roku co dwa miesiace, zwiedzilam troche poludniowa Holandie i takie odnosze wrazenie, ze to chyba najsmutniejsze i najnudniejsze miejsce w tej czesci Holandii. Choc moze sie myle Niestety moja druga polowa akurat wybrala prace tutaj.... Wiec coz serce nie sluga A milosc na odleglosc... same pewnie dobrze wiecie jak to jest.....
Jezeli ktos ma ochote przyjechac na kawe, ciacho i pogaduchy to zapraszam do siebie. Nie zaoferuje nic wiecej, bo ciekawych rzeczy w Eindhoven to ja jeszcze nie znalazlam... ale jak tylko mi sie uda to dam znac
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Dominika |
|
|
|
|
Fafi Girl
Poczatkujacy

|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 2:32 pm Re: Szukam bratnich dusz
|
|
|
Agatasylwia napisał/a: | Czujesz się samotnie w Holandii? Masz ochotę poznać bratnią duszę? Pisz, może uda nam się stworzyć fajną grupę. Mieszkam już w Holandii ( w Amsterdamie) 6 lat i chętnie nawiążę nowe znajomości. Spotkania przy kawie i cieście, babskie pogaduszki, czyż nie byłoby fajnie?
Pozdrawiam |
Hej Spotkanie przy kawce?:) czemu nie!?
Pozdr. Z Zaandam
[ Dodano: Nie Lut 10, 2008 2:37 pm ]
katarzyna_h napisał/a: | czesc dziewczyny, mam na imie Kasia, 27 lat i mieszkam w Holandii od ponad trzech lat. Mam kochanego partnera, kota i prace ktora lubie. Niedawno z centrum Amsterdamu przeprowadzilam sie na Noord i rozgladam sie za kolezankami rodaczkami mieszkajacymi w sasiedztwie. Brakuje mi kolezanek do pogaduszek przy kawie, wypadow do galerii itp. Odzywajcie sie!!!
Kasia 0 646 751 659 |
hej!
mieszkamy w zaandam(obok amsterdamu ( ja 21i moja siostra28) z chcecia wybierzemy sie na kawke
[ Dodano: Nie Lut 10, 2008 2:41 pm ]
sayahola napisał/a: | Czesc,
mam na imie Ola, mam 22 lata, do Holandii przyjechalam pod koniec sierpnia, jestem tu wiec okolo 3 miesiecy. Przyjechalam gdyz sie zakochalam Mieszkam pod Utrechtem i bardzo doskwiera mi brak znajomych, osob, z ktorymi moglabym wypic kawe i porozmawiac. Widze, ze wiekszosc z Was jest z Amsterdamu, ale moze nie przeszkadzaloby to w tym, aby sie czasem tam (u Was ) spotkac? Chetnie przyjade do stolicy i spedze mily wieczor w damskim towarzystwie Ktos bylby chetny? |
hej Olu!
jestem tu z takiego samego powodu co ty tylko ze od 4 lat:) , mimo tych 4 lat trudno o fajnych znajomych na wypad do miasta czy na kawke, z chcecia nawiazujemy ( z moja siostra) nowe znajamowsci i zapoznajemy ciekawe osobowosci;)
mieszkamy w zaandam -obok amsterdamu!!!!!!!!
wiec jak widzisz chcetnych nie brakuje |
|
|
|
|
roland
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 1:11 am
|
|
|
jestem z eidhove i umuwilbym sie na kawke niesnam tu nikogo |
Ostatnio zmieniony przez roland Pią Lut 15, 2008 11:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Katarzynus
Poczatkujacy Katarzynus

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 2:34 pm
|
|
|
Witam,
studiuję w Groningen, ale jakoś dwa razy miałam okazję pogadać z Polakami. od pewnego czasu zaczyna mi to naprawdę ciążyć...tak więc chętnie poznam kogoś z tego miasta, albo z oddalonego o kilkanaście kilometrów Roden.
pozdrawiam! |
_________________ Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor. |
|
|
|
|
RafAms
Gaduła IT Admin

Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 105 Skąd: A'dam/Purmerend
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 3:07 pm
|
|
|
Hello Wszystkim
Do NL przyjechalem w lutym ale bylem tu juz wczesniej ponad 2 lata Mieszkam w Purmerend a czasem przebywam w Hoofddorpie. Gdyby zbierala sie jakas ekipka na spotkanie just let me know:) |
|
|
|
|
dorota1
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 5:14 pm
|
|
|
Witam wszystkich
Mieszkam z meżem i synkiem w Ijmuiden,moze znajda sie jacys polacy mieszkajacy w okolicy takze z dziecmi?Pozdrawiam |
|
|
|
|
kropka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 10:21 pm
|
|
|
Witam. Mam na imie Patrycja i mieszkam z mężem i synkiem w Amsterdamie- okolice Central Station. Mieszka z nami jeszcze kolezanka z którą razem pracuję, wiec teoretycznie nie cierpie na "brak towarzystwa". Ale jak pomyślę, że zbliża się weekend i wieczorkiem nie ma co robic, ani do kogo pojść, albo że nie ma kogo odwiedzić w swięta, to robi mi sie jakoś smutno... I zaczynam sie zastanawic czy nie mozna tego zmienic. Mozna by zorganizowac jakiegos małego grilka"zapoznawczego" np. w świeta albo zaraz po nich. Bo obawiam się, że jak nie dojdzie do jakiegoś zlotu, to faktycznie nasze posty umra śmiercią naturalna-jak to juz ktos napisał. |
|
|
|
|
RafAms
Gaduła IT Admin

Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 105 Skąd: A'dam/Purmerend
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 10:42 pm
|
|
|
No to wezmy sie za konkrety i rzucmy moze jakims konkretnym terminem ? |
|
|
|
|
Skalpel1985
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 8:22 pm
|
|
|
"
Każdy jest samotny na swój sposób...
Ja jestem w nl pól roku. Wczesniej bylem kilka razy. Jakby dodat to wszystko to by wyszło ponad rok, ale nigdy nie bylem tak samotny jak teraz..:/ . Mieszkam z polską parą pod Eindhoven, ale jakos nie mam z nimi zbyt wiele współnego. Właściwie większosc moich dobrych znajomych porozjezdzala sie w swoje strony i gdybym mial wrocic do pl, to niewiele by sie zmieniło. Noi moze tylko tyle ze rodzinka, ale to duzo nie zmienia. Eh przyjechalem tytaj tylko po to aby się spotkac z moją była dziewczyną. Ona jest holenderką. Niestety teraz wiem ze to wszystko było g.. warte . No a teraz siedze sobie piąty dzień z rzedu sam w domu i się nudze :/. Fajnie by było poznac kogos z "kraju ojców", najlepiej z okolic Eindhoven . .... Eh zastanawiając się nad tym co napisalem powyżej, stwierdzam, że ja chyba nie jestem do końca normalny... cóż... najwyraźniej pasuje do Holandii . Jak ktos ma podobnie jazdy do mnie i mega niepoukładane w głowie to niech się odezwie na gg->5460332.
Pozdrawiam
Piotrek |
_________________ Blood sugar babe, black magic , sex magic :] |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Maj 09, 2009 1:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
tubisia1
Nieśmiały użytkownik malgorzata

|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 1:56 pm
|
|
|
post nie na temat
zapoznaj sie z regulaminem forum |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Maj 09, 2009 2:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|