THE OBAMA DECEPTION- WIELKIE OSZUSTWO |
Autor |
Wiadomość |
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:39 pm THE OBAMA DECEPTION- WIELKIE OSZUSTWO
|
|
|
Witam,
Tak jak w temacie właśnie zobaczyłem ten materiał filmowy i szczerze mnie zatkało ...
Wiele argumentów daje do myślenia ...
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Całość trwa ok 120 min ale myśle ze warto ...
Z tego względu ze interesuje sie GPW i NC jeszcze bardziej jestem zdziwiony bo myślełem ze Tylko nasza GPW jest kierowana przez "Elite " która robi co jej sie podoba z drobnymi akcjonariuszami ...
Zapraszam do dyskusji i do komentowania osoby które maja coś do powiedzenia na ten temat ...
Pozdrawiam serdecznie |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
eurotransfer
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 8:35 am
|
|
|
No, film jest naprawdę interesujący.
Polecam również " Zeitgeist " |
|
|
|
|
Justine
Super gaduła
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 209 Skąd: Eindhoven
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 5:17 pm
|
|
|
Polecam też filmy o innych teoriach spiskowych. NWO (New World Order). A także wszystkie teorie związane z 9/11. Chociaż pewnie już je oglądaliście.
Ciekawa koncepcja. |
_________________ Work like you don't need the money,
Love like you've never been hurt,
And dance like no one's watching. |
|
|
|
|
allucard6
Gaduła
|
|
|
|
|
Mario997
Poczatkujacy Mariusz K.
Wiek: 38 Dołączył: 02 Lut 2009 Posty: 23 Skąd: Amersfoort
|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 9:36 pm
|
|
|
Ja proponuję jeszcze Iluminati lub Anioły i Demony oraz 11 września niewygodne fakty, bądź Endgame <- rewelacyjny film, albo jest także kilka filmów nt. Grupy Bildenbergów - proponuję też trochę poczytać - Ciekawy temat |
_________________ Mariusz K. |
|
|
|
|
allucard6
Gaduła
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 5:19 pm
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=jDc_Ym0ImpU
co znajduje sie w centrum naszego mózgu? - najsilniejszy związek psychoaktywny znany ludzkości !!!
Ciekawe że nasz mózg produkuje duże ilości DMT, podczas naszej śmierci poczytajcie o śmierci klinicznej i o osobach które jej doświadczyli, nie ma tam nic o DMT bo nikt nie chce o tym mówić i chcą to zataić ale, ale... może nasza świadomość nie umiera |
|
|
|
|
|